Balul Almăjenilor ajuns la cea de-a XVII-a ediţie

Date:

Societatea Culturală „Tara Almăjului„, în parteneriat cu TVR Timişoara, invită publicul la un eveniment tradiţional ce va avea loc vineri, 28 februarie, începând cu orele 19:00, în cadrul Cantinei 1 din Complexul Studenţesc.

Țara Almăjului este o regiune rurală izolată din Banat şi a fost unul dintre cele opt districte medievale bănățene privilegiate. Din punct de vedere etnografic și folcloric zona este deosebit de bogată, lucru ce îi conferă un aer aparte.

Atmosfera celei de-a XVII-a ediţie a Balului Almăjenilor va fi asigurată de interpreţii de muzică populară, Mihaela Petrovici şi Dumitru Stoicanescu, iar pentru a reînvia tradiţia portului bătrânesc, pe cei ce vin îmbrăcaţi în straie populare îi aşteaptă o surpriză. Atmosferă va fi una plină de cântec, joc şi voie bună, asemenea ediţiilor anterioare.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare