Adrian Diaconu: Dan Diaconescu nu se ascunde de brațul legii în Italia

0
559

Deputatul Adrian Diaconu a dezvăluit astăzi că Partidul Poporului a intrat în linie dreaptă pentru europarlamentare şi că tulburările din alte partide sunt benefice pentru că dau un răgaz de reorganizare. Diaconu a mărturisit că la ultima convenţie PP-DD, de acum câteva zile, prin Skype a participat şi fondatorul partidului, Dan Diaconescu.

”Nu ne bucurăm de răul altora dar remarc că evenimentele sau mişcările care se petrec în alte partide USD (alinaţa din care fac parte PSD, PC şi UNPR – n.r.), PMP (partidul Mircarea Populară – n.r.) etc, fac să se mute atenţia de pe partidul nostru şi ne lasă răgazul de a ne reorganiza, a suna din bucium să se strângă oştile răzleţite, să reintrăm în luptă. Ne-am aşezat în linie dreaptă pentru europarlamentare, am stabilit la tuşă fină programul partidului, temele de campanie, am stabilit în formă finală lista de candidaţi şi sarcinile care revin fiecărei organizaţii din teritoriu. Am avut o prezenţă tactică, a lui Dan Diaconescu care a intervenit prin Skype, şi reconfirma că rămânerea în Italia este de a ocupa o nişă cât mai mare pe media din Italia, să capteze românii din „Cizmă” şi voturile lor. E în acolo din acest motiv şi nu ca să se ascundă de braţul legii. Va fi prezent în campania electorală, restul sunt speculaţii” a declarat deputatul timişorean.

Diaconu a ţinut să lămurească şi zvonurile cum că ar fi dezertat din PP-DD şi ar fi semnat o adeziune în USL.

„Sunt zvonuri cu care se încearcă să se spargă grupul care contează. Ar fi o viziune crasă să plec din partid. Suntem un grup mare şi putem fi folosiţi dacă grupurile din USL/USD etc. vor deveni indisciplinaţi. Politic începem să căpătăm putere şi consistenţă. Eu am avut din decembrie 2012 invitaţii, dar Adrian Diaconu nu este singur în această construcţie politică. Dacă aş pleca e ca şi cum i-aş părăsi, nu pot să îi expun la o eventuală plecare. Dacă pe viitor va exista o construcţie politică ce va integra şi PP-DD, mă mai gândesc”, a încheiat Diaconu.

Spune-ţi opinia civilizat!