ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu: PSD este interesat doar de acumularea de putere

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Nicolae Robu, vicepreședintele la nivel național al partidului PNL, a declarat că este dezamăgit de USL și consideră că vinovat pentru situația creată este PSD-ul care a fost interesat doar de acumularea de putere.

„Eu vă zic cu detașare, USL Timiș a colaborat foarte bine, dar la nivel național sunt dezamăgit de acțiunile Alianței. Vinovat pentru ce se întâmplă e PSD, partid care a fost preocupat doar de acumularea de putere. Structura Guvernului nu va face ca lucrurile să meargă bine. Nu există vreo țară care să aibă o asemenea structură. Totul e făcut ca PSD să strângă cât mai multă putere. Dacă ar fi după mine aș interzice prin lege alianțele pre-electorale. Ar fi mai sănătos ca fiecare partid să ajungă singure la „cântar”, să vedem ce reprezintă și pe cine are în spate. Și apoi vedem cu cine facem alianțe. USD este o construcție total lipsită de fairplay în raport cu partenerii.”

Robu a ținut să îl critice public pe Dan Voiculescu, președintele PC, despre care a zis că se crede deasupra legii.

„PC ce legitimatate are? Cea dată de Dan Vociulescu? Pe mine mă deranjează când vad un personaj care nu are o funcție asumată, ci stă în spatele cortinei și se crede deasupra de orice lege si ghidează oamenii ca niște păpuși. O astfel de abordare nu este sănatoasă.Când personaje care ajung să aibă averi si ajung deasupra legii se află la conducere, nu putem vorbi de un climat politic sănătos.”

Întrebat de viitorul partidului din care face parte, Nicolae Robu a zis că este optimist din punct de vedere electoral pentru că PNL „a avut întotdeauna o conduită corectă”

„PNL este un partid serios care va dovedi că va merge pe picioarele sale și care va obține un scor electoral mare pentru că și-a păstrat o linie de conduită corectă și pentru că s-a arătat interesată de probleme reale a ale comunitatilor din țară. Sper ca pe viitor colaborarea în USL Timiș să rămână foarte bună, eu îi respect câtă vreme nu voi avea motive să îmi pierd respectul față de ei și cred că nu voi avea astfel de motive. Există o relație de respect, încredere, seriozitate prin care am reusit sa facem lucruri bune în oraș dar nu pot sa nu îmi exprim indignarea și dezamăgirea față de ce se întamplă la nivel național, așa cum sunt convins că și milioanele de români, care și-au pus încrederea în ei, au aceeași indignare. Nu se poate să ai 70% din guvern și să nu poți raporta într-un an și trei luni de la alegeri nimic bun, nimic realizat.”

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore