Nicolae Robu: PSD este interesat doar de acumularea de putere

Date:

Primarul Nicolae Robu, vicepreședintele la nivel național al partidului PNL, a declarat că este dezamăgit de USL și consideră că vinovat pentru situația creată este PSD-ul care a fost interesat doar de acumularea de putere.

„Eu vă zic cu detașare, USL Timiș a colaborat foarte bine, dar la nivel național sunt dezamăgit de acțiunile Alianței. Vinovat pentru ce se întâmplă e PSD, partid care a fost preocupat doar de acumularea de putere. Structura Guvernului nu va face ca lucrurile să meargă bine. Nu există vreo țară care să aibă o asemenea structură. Totul e făcut ca PSD să strângă cât mai multă putere. Dacă ar fi după mine aș interzice prin lege alianțele pre-electorale. Ar fi mai sănătos ca fiecare partid să ajungă singure la „cântar”, să vedem ce reprezintă și pe cine are în spate. Și apoi vedem cu cine facem alianțe. USD este o construcție total lipsită de fairplay în raport cu partenerii.”

Robu a ținut să îl critice public pe Dan Voiculescu, președintele PC, despre care a zis că se crede deasupra legii.

„PC ce legitimatate are? Cea dată de Dan Vociulescu? Pe mine mă deranjează când vad un personaj care nu are o funcție asumată, ci stă în spatele cortinei și se crede deasupra de orice lege si ghidează oamenii ca niște păpuși. O astfel de abordare nu este sănatoasă.Când personaje care ajung să aibă averi si ajung deasupra legii se află la conducere, nu putem vorbi de un climat politic sănătos.”

Întrebat de viitorul partidului din care face parte, Nicolae Robu a zis că este optimist din punct de vedere electoral pentru că PNL „a avut întotdeauna o conduită corectă”

„PNL este un partid serios care va dovedi că va merge pe picioarele sale și care va obține un scor electoral mare pentru că și-a păstrat o linie de conduită corectă și pentru că s-a arătat interesată de probleme reale a ale comunitatilor din țară. Sper ca pe viitor colaborarea în USL Timiș să rămână foarte bună, eu îi respect câtă vreme nu voi avea motive să îmi pierd respectul față de ei și cred că nu voi avea astfel de motive. Există o relație de respect, încredere, seriozitate prin care am reusit sa facem lucruri bune în oraș dar nu pot sa nu îmi exprim indignarea și dezamăgirea față de ce se întamplă la nivel național, așa cum sunt convins că și milioanele de români, care și-au pus încrederea în ei, au aceeași indignare. Nu se poate să ai 70% din guvern și să nu poți raporta într-un an și trei luni de la alegeri nimic bun, nimic realizat.”

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare