ptr_material_expertiza_str_traian
sursa foto: ziuaconstanta

„Având în vedere că Timişoara este un mare centru universitar, Primăria Timişoara a decis să vină în sprijinul studenţilor şi să subvenţioneze din bugetul local tranpsportul în comun a studenţilor” a afirmat primarul Nicolae Robu

Primii pe listă au fost studenţii de la Universitatea Politehnica Timişoara, care au fost primii să semneze oficial protocolul care garantează studenţilor acest drept. Toate celelalte universităţi din oraş sunt aşteptate să vină să semneze acelaşi protocol care le garantează şi studenţilor lor transportul gratuit.

Studenţii de la Politehnică sunt aşteptaţi la ghişeele RATT cu buletinul de identitate şi cardul de student pentru primirea gratuită a cardului RATT.

Noua politică stabilită de primărie implementată odată cu venirea la administraţie a primarului Nicolae Robu a simplificat lucrurile” a declarant rectorul Universităţii Politehnica “De la 2000 de solicitanţi s-a ajuns la 3800.Nu toţi studenţii au posibilitatea de a se deplasa cu alte mijloace sau în alte condiţii decât cu cele de mijloc în comun.”

Sursa foto: ziuaconstanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.