Reacţia primarului Timişoarei după prima înfrângere suferită de Poli: Ne-am pierdut cu firea, dar nu-i nimic. Trebuie să fim bărbaţi adevăreţi…

- Advertisement -

Aflată la primul insuscces din actuala stagiune, după ce în primele patru etape a fost considerată „minunea” campionatului Poli Timişoara estre, aşa cum era normal, susţinută în continuare de edilul-şef al Timişoarei, Nicolae Robu. Acesta este mulţumit atât de atingerea primului obiectiv propus, cât, mai ales, de publicul spectator, prezent în număr mare la stadionul Dan Păltinişanu, în cele tre meciuri disputate de Poli în Liga I.

Dezamăgit de faptul că FC Botoşani a reuşit să se impună la Timişoara cu scorul de 1-0, ca urmare a unui şut demn de orice generic, dar mai ales pentru faptul că moldovenii nu au arătat nimic în teren, Nicolae Robu a spus sâmbătă că: „Am pierdut 3 puncte preţioase astăzi, contra FC Botoşani. Şi, desigur, suntem trişti, cu toţii. Cu atât mai mult, cu cât, dincolo de faptul că ne-au înscris un gol superb, botoşenenii n-au arătat chiar nimic. Deşi sunt… pe locul I. Dar, aşa-i în fotbal. Uneori lucrurile îţi ies, alteori nu. Astăzi, noi ne-am pierdut cu firea după acel gol încasat în minutul 17 şi, trebuie să recunoaştem, nu prea ne-a ieşit nimic. Dacă ar fi să vorbim în termeni de dacă, atunci, sigur, am putea să facem diverse dezvoltări. Dar, ele nu şi-ar avea rostul. Noi trebuie să fim bărbaţi adevăraţi şi să trecem cu demnitate peste acest eşec. Nu se termină lumea cu el, în niciun caz” a explicat primarul timişorean.

Robu se declară mulţumit, în schimb, de faptul că echipa şi-a îndeplinit mult mai repede obiectivul, pentru care alb-negrii vor beneficia şi de primă. „Până la urmă, unul dintre obiectivele noastre de etapă -obiectiv pentru care am stabilit şi o primă suplimentară, considerând atingerea lui o performanţă !- a fost ca din primele 10 jocuri să scoatem minimum 10 puncte. Şi le-am scos! Haideţi, deci, să mergem mai departe cu încredere în echipa noastră, să o susţinem cumpărându-ne abonamente şi venind la meciuri -şi astăzi prezenţa pe stadion a fost foarte bună, ţinând seamă de sezon !-. Deci: HAI POLI!”.

Nici de fanii prezenţi în tribunele arenei Dan Păltinişanu nu a uitat primarul Capitalei Banatului, acesta apreciind faptul că, deşi galeria lipseşte în continuare echipei bănăţene, întregul stadion se „transformă”, la nevoie, într-o mare galerie. „Apreciez faptul că, la final de meci, jucătorii au ţinut fruntea sus şi, cu demnitate, şi-au arătat respectul faţă de spectatori, salutându-i, deopotrivă, pe toţi: pe cei de la Peluza Sud, pe cei de la Tribunele 0, 1 şi 2, pe cei de la loje şi pe cei din zona VIP. PENTRU CĂ GALERIA NOII POLI ESTE TOT STADIONUL ŞI ASTA AŞA TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ!” a mai spus Robu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img