Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Unirea Sânnicolau Mare, VICTORIE la juniori III, masculin. Denis Kirsch, printre remarcați

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Echipa de juniori III a celor de la Unirea Sânnicolau Mare a câștigat astăzi a doua partidă din cadrul Campionatului Național, aflat în faza grupelor. După ce a pierdut în fața Reșiței cu scorul de 32-18, băieții antrenați de Alin Kirsch i-au învins pe cei de la Gen. 7 Timișoara cu 17-14.

Jocul a fost unul strâns. De altfel, cu 8 minute înainte de final oaspeții conduceau cu scorul de 14-13. Finalul le-a aparținut uniriștilor, care au practicat un joc defensiv agresiv și eficient, primind un singur gol până în fluierul care a adus sfârșitul meciului. Denis Kirsch, fiul antrenorului, a fost din nou printre remarcații partidei, marcator a 9 goluri. Vlad Scradeanu l-a urmat, cu 5 goluri, în vreme ce Andrei Ghilencea a marcat de două ori. Daniel Zancu a contribuit la zestrea Sânnicolaului cu un gol.

De partea cealaltă, la Generala 7 Timișoara, Robert Cîtu și Andrei Ungureanu au marcat câte 4 goluri, iar Andrei Buhna și Adrian Căpraru 3 goluri.

Cele două echipe sunt repartizate în grupa G a Campionatului Național de juniori III, alături de HC Adrian Petrea Reșița, CSS Hunedoara I, Liceul Militar Mihai Viteazu Alba Iulia, LPS Banatul Timișoara, Alpha Oradea și CSS Hunedoara II.

Unirea Sânnicolau Mare: Denis Dumuta, Valeriu Târziu, Andrei Ghilencea, Sergiu Moraru, Daniel Zancu, Vlad Scradeanu, Sorin Dogar, Octavian Cleja, Răzvan Jurca, Răzvan Palade, Alexandru Cipoș, Paul Hiticaș, Denis Kirsch, Bogdan Blaj, Robert Lazarov.

Sc. Gen 7 Timișoara: Bogdan Preda, Robert Cîtu, Ștefan Stoian, Andrei Buhna, Gabriel Privantu, Lucas Hamad, Paul Hideg, Andrei Ungureanu, Gheorghe Sauca, Claudiu Ștefan, Adrian Căpraru, Darius Frunză

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare