universitatea-timisoara-volei

Universitatea Timişoara a început aşa cum era de aşteptat turneul play-off, de la Caransebeş. Echipa lui Sorin Grădinaru s-au impus, după o oră de joc, în faţa celor de la Centrul Naţional de Excelenţă din Dej.

Timişorenii şi-au adjudecat primul set în stil de mare echipă, cu 25-14. Adversarii bănăţenilor au ridicat ştacheta în setul doi, dar elevii lui Grădinaru nu s-au lăsat mai prejos câştigând şi setul doi la patru puncte diferenţă, 25-21. Setul final a fost de asemena adjudecat de universitarii bănăţeni, scorul cu care s-au impus fiind de 25-19, iar în cazul în care echipa timişoreană reuşeşte performanţa extraordinară de a învinge mâine dimineaţă Chimszed Cluj, meci programat la ora 11:00, va obţine biletele pentru barajul de promovare, indiferent de rezultatul de luni, cu echipa gazdă.

Formaţia din Caransebeş a câştigat şi ea, tot cu 3-0 în faţa adversarei de mâine a Universităţii Timişoara – Chimszed Cluj. După aceste rezultate, ambele echipe provenite din Banat au şanse mari de a accede “la braţ” la barajul pentru promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.