Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Universitatea Timişoara, cu un picior în baraj. 3-0 cu C.N.E. Liceul „Alexandru Papiu Ilarian” Dej

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
14.1 ° C
15.6 °
11.1 °
76 %
2.1kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Universitatea Timişoara a început aşa cum era de aşteptat turneul play-off, de la Caransebeş. Echipa lui Sorin Grădinaru s-au impus, după o oră de joc, în faţa celor de la Centrul Naţional de Excelenţă din Dej.

Timişorenii şi-au adjudecat primul set în stil de mare echipă, cu 25-14. Adversarii bănăţenilor au ridicat ştacheta în setul doi, dar elevii lui Grădinaru nu s-au lăsat mai prejos câştigând şi setul doi la patru puncte diferenţă, 25-21. Setul final a fost de asemena adjudecat de universitarii bănăţeni, scorul cu care s-au impus fiind de 25-19, iar în cazul în care echipa timişoreană reuşeşte performanţa extraordinară de a învinge mâine dimineaţă Chimszed Cluj, meci programat la ora 11:00, va obţine biletele pentru barajul de promovare, indiferent de rezultatul de luni, cu echipa gazdă.

Formaţia din Caransebeş a câştigat şi ea, tot cu 3-0 în faţa adversarei de mâine a Universităţii Timişoara – Chimszed Cluj. După aceste rezultate, ambele echipe provenite din Banat au şanse mari de a accede „la braţ” la barajul pentru promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare