ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

UVT Agroland joaca maine la Budapesta, in Cupa Challenge. Bogdan Paul: Putem depasi Vasas

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Delegația echipei de volei feminin UVT Agroland Timișoara a făcut, astăzi, deplasarea la Budapesta, pentru meciul cu Vasas, programat miercuri seară, la ora 18:30 (ora României), în Cupa Challenge.

UVT Agroland joacă, mâine, la Budapeste, cu echipa locală Vasas. Confruntarea cu unguroaicele a fost prefațată de către antrneorul Bogdan Paul, care amintește că este o premieră pentru clubul timișorean și pentru o parte din sportive, faptul că evoluează într-un meci internațional în această competiție. ”Sper să fie de bun augur și sper să fie începutul unei istorii internaționale frumoase pentru Agroland. Spuneam săptămână trecută că o victorie atrage după sine un moral bun în pregătire. Este clar că nu suntem în cel mai fericit moment, este greu să digeri o înfrângere pe teren propriu, cu un adversar important. Este greu de acceptat că după o revenire frumoasă, de la 0-2, poți să pierzi meciul. Pe de altă parte trebuie să înțelegem că nu avem de ales. Trebuie să ne regrupăm și să repornim în această călătorie care este activitatea competițională. Sper că fetele înțeleg că aceasta este meseria noastră, indiferent de stările emoționale prin care trecem, mai ales în situații de acest gen. Dacă facem o comparație între cele două campionate, este clar că diferența de valoare este în favoarea celui din România. Trebuie totuși să acceptăm că Ungaria a avut un salt valoric incredibil în ultimii ani de zile, din punct de vedere voleibalistic. Nu cred că a uitat cineva că a mers în detrimentul nostru la ultimul Campionat European. A avut din nou o echipă în preliminariile Champions League și are jucătoare la echipe puternice din Europa. Unele dintre ele s-au întors acasă. În plus, campionatul Ungariei beneficiază și de multe jucătoare străine. Înseamnă că există o putere financiară, există interes pentru acest fenomen. Din câte știu eu, voleiul este unul dintre sporturile de interes național în acest moment. Trebuie să acceptăm aceste lucruri, chiar dacă vor exista persoane care vor spune mirate că am ajuns să ne comparăm cu Ungaria la volei. Cred că avem o echipă suficient de puternică pentru a depăși pe Vasas. Avem avantajul că vom juca manșa a doua pe teren propriu. Este foarte important să câștigăm seturi în deplasare, pentru a porni cu șanse mai mari de calificare la meciul de acasă. Nu cred că există o favorită. Dacă ne luăm după indicii de valoare pentru campionate, noi pornim cu prima șansă. Dar trebuie să ținem cont că prima ligă din Ungaria a devenit foarte concentrată valoric. Eu cred că se anunță o dublă mult mai dificilă decât am fi preconizat acum câteva luni”, a declarat Bogdan Paul, înainte de deplasarea spre Budapesta.

”Personal voi juca pentru prima oară în Cupa Challenge. Întâlnim o echipă din Ungaria, despre care am auzit că joacă bine. Vreau să dau credit echipei mele și cred că nivelul campionatului din România este mai ridicat decât cel din Ungaria. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Jucăm primul meci în deplasare și sper să obținem un rezultat cât mai bun. Se spune că dacă începi în deplasare, ai un avantaj pentru că vei juca a doua manșă pe teren propriu. Pentru mine însă nu este nicio diferență. Cred că meciul cu CSM Lugoj ne ajută să vedem atât capitolele la care nu stăm foarte bine, cât și lucrurile pozitive. Avem timp să ne pregătim mai bine toate meciurile pe care le avem până la finalul anului. Avem un program încărcat, dar pentru noi nu este o noutate și nici nu ar trebui să fie o problemă. Este bine că suntem angrenate și într-o competiție europeană. Putem să ne folosim de experiența pe care o câștigăm aici la meciurile din campionat. De asemenea, cred că meciurile rămase de jucat în acest an sunt foarte importante. Vrem să ne calificăm în turul următor din Cupa Challenge și să acumulăm cât mai multe puncte în Divizia A1. Cred că dacă ne concentrăm și ne facem jocul, nu vom avea probleme în dubla cu Vasas Budapesta”, a spus campioana europeană Teodora Pusic.

Meciul retur dintre UVT Agroland Timișoara și Vasas Budapesta, va avea loc în capitala Banatului, pe parchetul Sălii Sporturilor ”Constantin Jude”. Partida a fost programată pentru data de 6 decembrie 2018, cu începere de la ora 19:00.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore