Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cupa CSM Lugoj, CÂȘTIGATĂ de gazde după ce și-au prezentat lotul într-o atmosferă incendiară. Care au fost cele mai bune jucătoare ale turneului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La capătul a trei zile cu volei de calitate, în cadrul celei de-a șasea ediții a Cupei CSM Lugoj, desfășurată în perioada 25-27 septembrie, gazdele prim divizionare și-au adjudecat trofeul. În fața a trei echipe puternice, campioana Bulgariei Maritsa Plovdiv, dar și cea a Ungariei, Linamar Bekescsaba, precum și a unei echipe din Serbia, MD Zrenjanin, timișencele au avut o evoluție superbă, pierzând un singur set în toate cele trei partide.

După ce au câștigat în prima zi cu scorul de 3-0 împotriva unguroaicelor de la Bekescsaba, CSM Lugoj și-a prezentat sâmbătă lotul cu care va aborda noul sezon competițional, totul fiind învăluit de o atmosferă flamboaiantă, din care nu a lipsit nici jocul de lumini. Intrate pe parchet, bănățencele au pierdut primul set cu MD Zrenjanin, ceea ce avea să fie și singurul cedat. Puterea de grup a amfitrioanelor s-a văzut în următoarele 3 seturi, astfel că scorul final a fost 3-1.

În ultima zi, CSM Lugoj a învins-o pe campioana Bulgariei, Maritsa Plovdiv, singurul set mai dificil fiind cel din start, în care scorul a fost 25-22. După rezultatele înregistrate în cele trei zile de turneu, MD Zrenjanin a ocupat locul secund, în vreme ce trupa din Plovdiv a fost pe trei. Linamar Bekescsaba a fost ultima.

Cele mai bune jucătoare ale turneului au fost Ivana Radonjic și Luminița Trombițaș de la CSM Lugoj, iar de la Beckescsaba Tatjana Matic și Sarah Clement. Victoria Grigovora și Radosveta Teneva de la Martisa Plovidv, precum și Milica Knezevici și Vesna Sekulic de la MD Zrenjanin, s-au numărat printre cele mai bune jucătoare.

Ziua 1, vineri, 25 septembrie

Maritsa Plovdiv – MD Zrenjanin 2-3 (25-15, 21-25, 25-14, 19-25, 10-15)

CSM Lugoj – Linamar Bekescsaba 3-0 (25-19, 25-16, 25-19)

Ziua 2, sâmbătă, 26 septembrie

Linamar Bekescsaba – Maritsa Plovdiv 3-2 (20-25, 25-21, 17-25, 25-21, 15-13)

CSM Lugoj – MD Zrenjanin 3-1 (30-32, 27-25, 25-13, 25-19)

Ziua 3, duminică, 27 septembrie

MD Zrenjanin – Linamar Bekescsaba 3-0 (25-23, 26-24, 25-13)

Maritsa Plovdiv – CSM Lugoj 0-3 (22-25, 15-25, 18-25)

Foto: Facebook / CSM Lugoj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

UVT Agroland joaca maine la Budapesta, in Cupa Challenge. Bogdan Paul: Putem depasi Vasas

Delegația echipei de volei feminin UVT Agroland Timișoara a făcut, astăzi, deplasarea la Budapesta,...

Meciul Dinamo Bucuresti – UVT Agroland Timisoara, din Cupa Romaniei, amanat pe final de luna

Partida din primul tur al Cupei României la volei feminin, dintre Dinamo București și...

CSM Lugoj începe cu stângul campionatul. Timișencele au pierdut în cinci seturi cu Știința Bacău

După începutul bun al noului sezon competițional, cu două victorii în Cupa României, CSM...