CSM-Lugoj

După începutul bun al noului sezon competițional, cu două victorii în Cupa României, CSM Lugoj a cedat ieri, în prima etapă a Diviziei A la volei feminin. Timișencele au fost învinse în cinci seturi de către Știința Bacău, chiar după ce au reuști să revină în două rânduri, astfel că scorul final a fost 2-3 (19-25, 25-19, 8-25, 25-22, 11-15).

CSM Lugoj a început în formula Luminița Trombițaș, Ionela Canea, Gabriela Bălae, Ivana Radonjic, Krist DeGeest, Ramona Rus, iar pe libero a fost Ivana Milanovic. Moldovencele au intrat foarte bine în joc, având o diferență de cinci puncte, 8-3, ca mai apoi să se distanțeze la șapte puncte, 19-13, respectiv 21-14. Primul set a fost câștigat în cele din urmă cu scorul de 25-19. În setul secund CSM Lugoj a ținut aproape până în final, atunci când s-au distanțat la patru puncte 21-17, pentru un final încheiat cu 25-19.

Cel de-al treilea set a fost unul fără istoric. Lugojencele au izbutit doar opt puncte, astfel că s-a încheiat cu 25-8. Când totul părea că se va termina, gazdele au mai câștigat încă un set și au aruncat meciul în decisiv. Punctele au luat direcția Bacăului la scorul de 8-7 pentru CSM Lugoj, atunci când oaspeții au reușit să întoarcă balanța, 15-11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here