ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

CSM Lugoj începe cu stângul campionatul. Timișencele au pierdut în cinci seturi cu Știința Bacău

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După începutul bun al noului sezon competițional, cu două victorii în Cupa României, CSM Lugoj a cedat ieri, în prima etapă a Diviziei A la volei feminin. Timișencele au fost învinse în cinci seturi de către Știința Bacău, chiar după ce au reuști să revină în două rânduri, astfel că scorul final a fost 2-3 (19-25, 25-19, 8-25, 25-22, 11-15).

CSM Lugoj a început în formula Luminița Trombițaș, Ionela Canea, Gabriela Bălae, Ivana Radonjic, Krist DeGeest, Ramona Rus, iar pe libero a fost Ivana Milanovic. Moldovencele au intrat foarte bine în joc, având o diferență de cinci puncte, 8-3, ca mai apoi să se distanțeze la șapte puncte, 19-13, respectiv 21-14. Primul set a fost câștigat în cele din urmă cu scorul de 25-19. În setul secund CSM Lugoj a ținut aproape până în final, atunci când s-au distanțat la patru puncte 21-17, pentru un final încheiat cu 25-19.

Cel de-al treilea set a fost unul fără istoric. Lugojencele au izbutit doar opt puncte, astfel că s-a încheiat cu 25-8. Când totul părea că se va termina, gazdele au mai câștigat încă un set și au aruncat meciul în decisiv. Punctele au luat direcția Bacăului la scorul de 8-7 pentru CSM Lugoj, atunci când oaspeții au reușit să întoarcă balanța, 15-11.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore