Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Workshop INEDIT, de olărit ceramică, la un liceu din Timișoara, în cadrul proiectului „Teatru Naște Dialog”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Seminar interactiv de istoria minorităților, workshop de olărit ceramică și piesa de teatru „Greșeli umane”, vor sosi pe Bega cu ocazia a trei ani de când Uniunea Europeană a primit Premiul Nobel pentru Pace. Totul va fi organizat de caravana proiectului „Teatru Naște Dialog”, mâine, în 12 octombrie, la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”, de la ora 9.00.

Cu această ocazie, elevii din București, care vor sosi pe Bega, le vor transmite celor din Timișoara aspecte ale conceptului de pace, referindu-se la importanța mondială a non-discriminării și a egalității de șanse, prin intermediul elementelor culturale puternic legate de istoria și tradițiile naționale și ale minorităților ce se regăsesc pe teritoriul României.

Proiectul „Teatru Naște Dialog” este finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Lichtenstein și Guvernul României și este implementat în perioada 15 ianuarie 2015 – 15 ianuarie 2016 de către Asociația „O șansă pentru viitor”, în parteneriat cu Asociația Concordia Oslo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...