ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Workshop INEDIT, de olărit ceramică, la un liceu din Timișoara, în cadrul proiectului „Teatru Naște Dialog”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Seminar interactiv de istoria minorităților, workshop de olărit ceramică și piesa de teatru „Greșeli umane”, vor sosi pe Bega cu ocazia a trei ani de când Uniunea Europeană a primit Premiul Nobel pentru Pace. Totul va fi organizat de caravana proiectului „Teatru Naște Dialog”, mâine, în 12 octombrie, la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”, de la ora 9.00.

Cu această ocazie, elevii din București, care vor sosi pe Bega, le vor transmite celor din Timișoara aspecte ale conceptului de pace, referindu-se la importanța mondială a non-discriminării și a egalității de șanse, prin intermediul elementelor culturale puternic legate de istoria și tradițiile naționale și ale minorităților ce se regăsesc pe teritoriul României.

Proiectul „Teatru Naște Dialog” este finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Lichtenstein și Guvernul României și este implementat în perioada 15 ianuarie 2015 – 15 ianuarie 2016 de către Asociația „O șansă pentru viitor”, în parteneriat cu Asociația Concordia Oslo.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore