Seminar interactiv de istoria minorităților, workshop de olărit ceramică și piesa de teatru „Greșeli umane”, vor sosi pe Bega cu ocazia a trei ani de când Uniunea Europeană a primit Premiul Nobel pentru Pace. Totul va fi organizat de caravana proiectului „Teatru Naște Dialog”, mâine, în 12 octombrie, la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”, de la ora 9.00.

Cu această ocazie, elevii din București, care vor sosi pe Bega, le vor transmite celor din Timișoara aspecte ale conceptului de pace, referindu-se la importanța mondială a non-discriminării și a egalității de șanse, prin intermediul elementelor culturale puternic legate de istoria și tradițiile naționale și ale minorităților ce se regăsesc pe teritoriul României.

Proiectul „Teatru Naște Dialog” este finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Lichtenstein și Guvernul României și este implementat în perioada 15 ianuarie 2015 – 15 ianuarie 2016 de către Asociația „O șansă pentru viitor”, în parteneriat cu Asociația Concordia Oslo.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.