Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Etapa a XI-a din Liga a IV-a, fără egaluri. Mașlocul, instrucție cu Orțișoara iar Sânnicolau Mare câștigă la scor de forfait în deplasare, la Făget

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Etapă fără rezultate de egalitate în Liga a IV-a, în care toate dintre cele primele patru clasate echipe au câștigat jocul disputat. În partida de deschidere a rundei, „mânjii” lui Marcel Băban i-au întâlnit pe teren propriu pe tinerii de la CFR Timișoara, în fața cărora au câștigat greu, cu scorul de 2-1.

Cea mai mare parte a meciurilor s-au disputat sâmbătă, atât de la ora 11.00, dar și de la 15.00. Ripensia Timișoara, fără trei importanți jucători, dar și cu un om în minus aproape pe tot parcursul jocului, a câștigat în deplasarea de la Peciu Nou cu scorul de 4-2, și s-a apropiat de Voința Mașloc, până la partida disputată de ei la Orțișoara. Una în care, de altfel, au avut câștig de cauză, învingând-o cu un 4-0 pe echipa ce în etapa trecută era egala Ripensiei.

ACS Poli II și Ghiroda merg cap la cap, cu victorii la scor. Satelitul prim divizionarei a câștigat acasă cu 3-0 în fața nou promovatei Voința Biled, iar Ghiroda lui Paul Codrea nu le-a lăsat nicio speranță celor de la Progresul Gătaia, scor 5-1. Scorul etapei a fost realizat la Dumbrăvița, acolo unde gazdele au învins Muraniul cu 5-0 iar la Periam, Dudeștiul lui Petre Mirciov, care a avut un început mai slab de campionat, a terminat pe scut, pierzând 3-2.

Flacăra Făget – Unirea Sânnicolau Mare 0-3 (0-1) ( / ’42, Nagy; ’63, Michi; ’90, Uzun)

Sânnicolau Mare a urcat o poziție în clasament după victoria obținută ieri în cea mai lungă deplasare, de la Făget. Uniriștii au rupt astfel seria de două egaluri consecutive, înregistrate la Giarmata Vii și cu ACS Poli II, pe teren propriu. Veteranul Nagy Atilla a deschis scorul cu puțin înainte de pauză printr-un șut de excepție de la peste 30 de metri.

După revenirea de la cabine, intrat imediat după pauză, fostul jucător al Ripensiei, Michi, a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 63, ca în minutul 90, un alt fost ripensist, Uzun, să majoreze avantajul oaspeților la 3-0, risipind astfel orice emoție.

Unirea Sânnicolau Mare: Sitaru – Petrișor, Miron, Uzun, Galea – Ov. Oancia, Nagy – Cătălin Crișan, Vasilcin, Cărpinișan – Jivan. Au mai intrat: Michi, Toma Stoianov, Clej, Blaga.

Vineri, 9 octombrie

15.00 Băban Marcel Jimbolia – CFR 1933 Timișoara 2-1

Sâmbătă, 10 octombrie

11.00 ACS Poli Timișoara II – Voința Biled 3-0

11.00 Progresul Gătaia – CS Ghiroda 1-5

11.00 Peciu Nou – Ripensia Timișoara 2-4

15.00 Cocoșul Orțișoara – Voința Mașloc 0-4

15.00 Avântul Periam – Pobeda Dudeștii Vechi 3-2

15.00 Flacăra Făget – Unirea Sânnicolau Mare 0-3

15.00 ACS Dumbrăvița – AS Murani 5-0

*Astăzi se va juca ultima partidă din cadrul etapei a XI-a, cea dintre Lorena Giarmata Vii și CS Timișul Șag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare