amicale-Poli-in-Turcia

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri de verificare, până acum, în pauza competițională. Trei dintre acestea vor avea loc pe plan local, iar alte trei în stagiul de pregătire din Turcia.

În perioada următoare, rămasă până la reluarea sezonului competițional al Ligii 2, conducerea clubului Poli Timișoara a perfectat mai multe jocuri de verificare.

Alb-violeții se reunesc sub comanda noului antrenor, Valeriu Răchită, pe data de 15 ianuarie 2019, de la ora 14:00, ședința de reunire a lotului fiind deschisă publicului. Pentru că până în data de 30 ianuarie poliștii se pregătesc ”loco”, alb-violeții vor juca, conform programului btut în cuie, două partide amicale pe 19 și 23 ianuarie, urmând ca în perioada 1-10 februarie să meargă în catonament, în regiunea turcă Antalya. Pe meleaguri străine, elevii lui Răchită mai au programate trei jocuri de verificare, după care, între 12 și 23 februarie 2019, fotbaliștii legitimați la Poli să se antreneze și să joace alte partide amicale pe plan local.

Adversarele din ”amicalele” programate până la acest moment sunt:

  • 19 ianuarie: Fortuna Becicherecu Mic (Liga 4 – România);
  • 23 ianuarie: Ghiroda și Giarmata Vii (Liga 3 – România);
  • 3 februarie: Rubin Kazan U23 (Rusia), în Antalya;
  • 5 februarie: FC Leningradets (Liga 3 – Rusia), în Antalya;
  • 7 februarie: FC Dnipro (Liga 2 – Ucraina), în Antalya;
  • 16 februarie: ACS Dumbrăvița (Liga 3 – România).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here