Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Handbal feminin, juniori II. Sânnicolau Mare face o figură frumoasă la Sebeș, însă pierde pe final

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Unirea Sânnicolau Mare a avut parte de o deplasare dificilă în cea de-a patra etapă a Campionatului Național de handbal feminin, juniori II. Vesticele s-au deplasat în fieful liderului LPS Sebeș, chiar în ziua meciului, de dimineață, pentru partida care a început la 14.30 și care s-a încheiat cu scorul de 29-22 în favoarea amfitrioanelor.

Tandemul Raul Ciolpan și Dani Morar a început cu Răcar în poartă, Roosz, Jurvale și Asaftei la linia de 9 metri, Moldovan și Niță pe extreme, în vreme ce pe pivot a fost trimisă Lupan, singura jucătoare născută în ’99. Ca de obicei, așa cum se întâmplă în această ediție de campionat rezervată jucătoarelor de ’99-’00, sânmicloșencele au pornit cu un handicap, fiind mai mici la vârstă, unele născute chiar și în 2002.

Chiar și așa, echipa de pe Aranca a făcut o figură frumoasă, scorul până la pauză fiind unul strâns, 16-14 în favoarea celor de la LPS Sebeș. În partea secundă, după ce gazdele s-au distanțat la cinci goluri diferență, Sânnicolaul a revenit pe tabelă, conducând cu 21-20. Oboseala și solicitarea fizică intensă și-au spus cuvântul în finalul meciului, atunci când echipa din Timiș a mai marcat un singur gol, scorul final fiind 29-22. Asaftei Crina a fost cea mai bună marcatoare de la oaspeți, cu 6 goluri, în vreme ce Moldovan și Juravle au încheiat fiecare cu câte 4 goluri.

Unirea Sânnicolau Mare la Sebeș…

Crina Asaftei (6 goluri), Alexandra Juravle (4), Delia Moldovan (4), Ada Niță (3), Karina Roosz Suba (3), Cristina Lupan (1), Cătălina Popescu (1), Roxana Colipcă, Romina Hărdăuț, Slavica Răcar, Andreea Iovan, Cristina Miculescu. Antrenori: Raul Ciolpan și Dani Morar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare