Handbal feminin, juniori II. Sânnicolau Mare face o figură frumoasă la Sebeș, însă pierde pe final

- Advertisement -

Unirea Sânnicolau Mare a avut parte de o deplasare dificilă în cea de-a patra etapă a Campionatului Național de handbal feminin, juniori II. Vesticele s-au deplasat în fieful liderului LPS Sebeș, chiar în ziua meciului, de dimineață, pentru partida care a început la 14.30 și care s-a încheiat cu scorul de 29-22 în favoarea amfitrioanelor.

Tandemul Raul Ciolpan și Dani Morar a început cu Răcar în poartă, Roosz, Jurvale și Asaftei la linia de 9 metri, Moldovan și Niță pe extreme, în vreme ce pe pivot a fost trimisă Lupan, singura jucătoare născută în ’99. Ca de obicei, așa cum se întâmplă în această ediție de campionat rezervată jucătoarelor de ’99-’00, sânmicloșencele au pornit cu un handicap, fiind mai mici la vârstă, unele născute chiar și în 2002.

Chiar și așa, echipa de pe Aranca a făcut o figură frumoasă, scorul până la pauză fiind unul strâns, 16-14 în favoarea celor de la LPS Sebeș. În partea secundă, după ce gazdele s-au distanțat la cinci goluri diferență, Sânnicolaul a revenit pe tabelă, conducând cu 21-20. Oboseala și solicitarea fizică intensă și-au spus cuvântul în finalul meciului, atunci când echipa din Timiș a mai marcat un singur gol, scorul final fiind 29-22. Asaftei Crina a fost cea mai bună marcatoare de la oaspeți, cu 6 goluri, în vreme ce Moldovan și Juravle au încheiat fiecare cu câte 4 goluri.

Unirea Sânnicolau Mare la Sebeș…

Crina Asaftei (6 goluri), Alexandra Juravle (4), Delia Moldovan (4), Ada Niță (3), Karina Roosz Suba (3), Cristina Lupan (1), Cătălina Popescu (1), Roxana Colipcă, Romina Hărdăuț, Slavica Răcar, Andreea Iovan, Cristina Miculescu. Antrenori: Raul Ciolpan și Dani Morar.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind...

Timisoara mai poate astepta: CNI finanteaza un stadion de 10.000 de locuri la Slatina

La începutul acestei săptămâni, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin...

OFICIAL Finanțarea ACS Poli de la bugetul Timișoarei, ajutor de stat. Primarul Robu dă înapoi

Vești extrem de proaste pentru susținătorii ACS Poli din...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img