Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăMihok cere socoteală primarului Robu şi lui Titu Bojin, pentru cele 2.5...

Mihok cere socoteală primarului Robu şi lui Titu Bojin, pentru cele 2.5 milioane de euro cheltuiţi pe „un proiect fotbalistic ratat”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sub motto-ul „Cine mai vrea o jucărie scumpă pe bani publici”, PNŢCD Timişoara lansează un atac virulent la adresa „finanţatorilor” clubului de fotbal ACS Poli Timişoara.

„În numele cetăţenilor Timişoarei cerem socoteală primarului Nicolae Robu, consilierilor locali, preşedintelui CJT Titu Bojin şi consilierilor judeţeni pentru modul în care au fost cheltuite cele 2,5 milioane de euro pe un proiect fotbalistic ratat. Pe de altă parte, instituţiilor statului le atragem atenţia că jaful din bani publici denumit ACS Timişoara trebuie demascat şi sancţionat.

Domnule primar Nicolae Robu, domnule preşedinte Titu Bojin,
Aţi transformat un simbol al Timişoarei într-o cacealma penibilă dar extrem de costisitoare, doar pentru propriul amuzament. V-aţi bătut joc de cetăţenii acestui oraş cheltuind discreţionar 10 milioane de lei pe un proiect ratat – ACS Poli Timişoara, care a însemnat exclusiv doar hrănirea ambiţiei a doi oameni şi a intereselor lor. Aţi finanţat o echipă fără spectatori şi fără rezultate, o echipă care a purtat numele Timişoarei făcându-l de ruşine, o echipă care a reuşit să se umple de ridicol. Aţi susţinut, încurajat şi plătit lunar zeci de persoane care au deservit doar interese, fie nulităţi, expiraţi profesional sau întreţinuţi pentru merite politice. O adevărată clică care a tocat bani publici. Obligatoriu trebuie pomeniţi jucătorii depăşiţi de fenomenul fotbalistic al Ligii I aduşi ca adevărate vedete sau staff-ul din care nu au lipsit diverşi specialişti scoşi de la naftalină folosiţi pe post de salvatori. Jenant !. Din păcate, singura valoare care a contat a fost cea a bugetului care urma să ajungă la toţi acoliţii şi la toţi protejaţii. Domnule primar, bătutul mingii cu studenţii nu califică pe nimeni în patron de club aşa cum uitatul la televizor nu transformă pe nimeni în manager sportiv. Dacă aveaţi nevoie de o jucărie, trebuia să o plătiţi din banii proprii şi nu din buzunarul timişorenilor. În numele lor vrem să vă spunem că oricât defilaţi cu textul că aţi făcut acest proiect în numele lor, în numele Timişoarei, al suporterilor, al fotbalului, în numele istoriei şi tradiţiei, nimeni nu vă crede. Aşa cum nu au crezut nici oamenii care au trăit şi trăiesc în suflete cu fenomenul numit „Poli” şi care nu v-au fost niciodată alături.

În numele tuturor vă cerem să daţi socoteală pentru risipa de bani de la buget, pentru cele 2,5 milioane de euro care ar fi putut să devină drumuri, parcuri, servicii sau orice altceva în beneficiul nostru, al cetăţenilor Timişoarei.

Cu stimă,
Preşedinte
Ciprian Mihok

Prim-vicepreşedinte
Florin Mihăilescu

P.S. Precedenta administraţie publică (cum vă place să o numiţi) a finanţat de asemenea un proiect fotbalistic, tot din banii timişorenilor. Diferenţa este că acel proiect a funcţionat ani buni şi a scris o parte de istorie pentru Timişoara fotbalistică. Numele acestui oraş a fost prezentat cu succes de la Zagreb până la Manchester şi de la Doneţk până la Amsterdam. Acea „Poli” a umplut stadioane până la refuz şi ne-a făcut să fim mândri în culorile alb-violet. „Zi cu soare, fără soare…” se arată într-un comunicat de presă emis de Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...