Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţia Locală din Timişoara amendează din nou firmele care lipesc afişe fără...

Poliţia Locală din Timişoara amendează din nou firmele care lipesc afişe fără aprobare. Circul Orlando, între ţinte!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ca urmare a unei sesizări primite de la cetăţeni, poliţiştii locali s-au deplasat în aceste zile pe strada Gheorghe Lazăr, la intersecţia cu Calea Circumvalaţiunii, unde două persoane distribuiau pliante prin care făceau promovare Circului Orlando.

La faţa locului s-a constatat că persoanele în cauză, de 19 şi respectiv 27 de ani, nu deţineau aviz din partea Comisiei de Ordine Publică din cadrul Primăriei Timişoara pentru a desfăşura astfel de activităţi de promovare, motiv pentru care au fost sancţionate conform HCL 160/2009 modificată. În aceste situaţii, sancţiunile sunt între 200 şi 500 de lei.

Ca urmare a faptului că afişe aparţinând aceluiaşi circ dar şi altor evenimente care se desfăşoară în Municipiu sunt amplasate în tot oraşul, Poliția Locală va urmări şi respectarea prevederilor HCL 371/2007 modificată în 2012 prin care se sancţionează cu amenzi de la 1.000 la 2.000 de lei neîndepărtarea de către organizatorii de evenimente artistice, culturale, sportive sau alte manifestări, persoane fizice sau juridice, în termen de 15 zile după desfăşurarea evenimentului a posterelor, afişelor sau anunţurilor publicitare aplicate cu ocazia organizării evenimentului.

Poliţia Locală Timişoara a aplicat de la începutul lui 2014 şi până în prezent, pentru încălcarea prevederilor legale privind publicitarea stradală, un număr de 228 sancţiuni contravenţionale, din care mai mult de jumătate societăţilor comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...

Patru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei Locale Timişoara!

Patru candidați admiși la concursul pentru postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara!...