ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliţia Locală o „arde” pe şinele de tramvai! Legistlaţia rutieră nu e treaba lor! FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un timişorean „anonim” ne-a furnizat câteva imagini captate astăzi, la primele ore ale dimineţii. Acestea înfăţişează o maşină a Poliţiei Locale din Timişoara, care încalcă flagrant regulile de circulaţie din România. Imaginile au fost surprinse în jurul orei 8:00, iar din ele se poate observa cum maşina instituţiei subordonate Primăriei Timişoara se deplasează pe şinele de tramvai de pe strada Coriolan Brediceanu, care este cu sens unic dinspre Piaţa 700 spre Calea Circumvalaţiunii.

Nu se cunoaşte motivul pentru care „oamenii legii” se deplasau în sens invers decât cel firesc pe acea stradă, dar mai ales ce căuta maşina Poliiei Locale (cu numărul de înmatriculare TM 03 PLT) pe linia de tramvai, cu atât mai mult cu cât aceasta nu avea puse în funcţiuni nici girofarurile şi nici sirena specifică.

Mai există vreo shaormerie bună în Piaţa 700? Poate ne informează „Biroul comunicare şi relaţii cu publicul” din cadrul Poliţiei Locale dacă şi-au cumpărat şi poliţiştii locali un mic tramvai marca Peugeot…

sursa foto: Orasul Timisoara

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore