Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Boschetarii din Complexul Studențesc din Timișoara, ”deranjați” de polițiștii locali

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ca urmare a unor sesizări din partea reprezentanților studenților prin care se reclama prezența unor grupuri de persoane fără adăpost care disturbă liniștea publică, crează disconfort prin consumul de alcool, aurolac, fac mizerie pe domeniul public, polițiștii locali au acționat în cursul nopții trecute, efectuând verificări în perimetrul Campusului Universitar.

În urma acțiunii au fost depistate șase persoane care își făceau veacul în zona căminelor 8 și 9, între care un minor de 16 ani, și cinci adulți cu vârste între 23 și 34 de ani, cu domicilii în Timișoara, Socol – Caraș Severin, Câmpina – Prahova. Cei în cauză au fost preluați din zonă și conduși la sediul Poliției Locale, unde li s-au întocmit fișe personale fiind introduși în baza de date, și le-au fost întocmite procese verbale de contravenție pentru consum de alcool pe domeniul public conform Legii 61/1991 republicată.

Minorul depistat a fost predat la Centrul de zi și de noapte pentru copiii străzii de pe str. Ioan Slavici. Verificările în zona celor două cămine precum și în toată zona Campusului Universitar continuă.

Pentru informarea Poliției Locale Timișoara, ținem să precizăm că la ”limita” Complexului Studențesc, mai precis în jurul Sălii Sporturilor Constantin Jude își fac veacul alte câteva persoane din aceeași categorie, care ”înnoptează” fie în parcul din spatele sălii de sport, fie în stațiile mijloacelor de transport în comun, fie chiar la intrândul blocurilor aflate în apropiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

O amenajare coerentă pentru viitorul campus al Universității de Vest Timișoara din zona Oituz!

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziționarea serviciilor de urbanism necesare elaborării Planului Urbanistic...

Piata 700, asanata de cersetorii si oamenii strazii care au transformat-o in ”casa”

Zona Pieței 700 a fost asanată de persoane fără adăpost și care apelează la...

Zeci de oameni ai strazii, coborati din mijloacele de transport in comun, la Timisoara

Oamenii legii din cadrul Biroului Transport Urban al Direcției Poliția Locală Timișoara se ”laudă”...