Boschetarii din Complexul Studențesc din Timișoara, ”deranjați” de polițiștii locali

- Advertisement -

Ca urmare a unor sesizări din partea reprezentanților studenților prin care se reclama prezența unor grupuri de persoane fără adăpost care disturbă liniștea publică, crează disconfort prin consumul de alcool, aurolac, fac mizerie pe domeniul public, polițiștii locali au acționat în cursul nopții trecute, efectuând verificări în perimetrul Campusului Universitar.

În urma acțiunii au fost depistate șase persoane care își făceau veacul în zona căminelor 8 și 9, între care un minor de 16 ani, și cinci adulți cu vârste între 23 și 34 de ani, cu domicilii în Timișoara, Socol – Caraș Severin, Câmpina – Prahova. Cei în cauză au fost preluați din zonă și conduși la sediul Poliției Locale, unde li s-au întocmit fișe personale fiind introduși în baza de date, și le-au fost întocmite procese verbale de contravenție pentru consum de alcool pe domeniul public conform Legii 61/1991 republicată.

Minorul depistat a fost predat la Centrul de zi și de noapte pentru copiii străzii de pe str. Ioan Slavici. Verificările în zona celor două cămine precum și în toată zona Campusului Universitar continuă.

Pentru informarea Poliției Locale Timișoara, ținem să precizăm că la ”limita” Complexului Studențesc, mai precis în jurul Sălii Sporturilor Constantin Jude își fac veacul alte câteva persoane din aceeași categorie, care ”înnoptează” fie în parcul din spatele sălii de sport, fie în stațiile mijloacelor de transport în comun, fie chiar la intrândul blocurilor aflate în apropiere.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

O amenajare coerentă pentru viitorul campus al Universității de Vest Timișoara din zona Oituz!

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziționarea serviciilor de...

Zeci de oameni ai strazii, coborati din mijloacele de transport in comun, la Timisoara

Oamenii legii din cadrul Biroului Transport Urban al Direcției...

Timisoara, RAIUL cersetorilor si al boschetarilor? NU le mai OFERITI BANI!

Campania ”Nu oferiți bani cerșetorilor” susținută de ani de...

Colibe demolate si boschetari alungati din spatele Casei Tineretului, la Timisoara

Trei colibe improvizate pe un spațiu verde situat în...

Din aceeași categorie

Categorii Populare