Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mitropolitul Banatului, casă ridicată de la zero pentru o familie cu patru copii, rămasă pe drumuri

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poveste cu final fericit pentru o familie din Beregsău Mare, Timiş. Părinţii a patru copii s-au trezit fără casă, după ce pereţii imobilului, care era unul extrem de vechi, au cedat.

Oamenilor le-a sărit urgent în ajutor Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, care nu este la prima binefacere de acest gen. Înaltul prelat, prin Arhiepiscopia Timişoarei, împreună cu alţi oameni cu suflet bun au înălţat în timp record, de doar trei săptămâni, o casă pentru familia Lupescu, care are două fetiţe de grădiniţă şi doi băieţi minori. Mobilizarea a fost una extraordinară, cei implicaţi contribuind fie cu abilităţile lor de zidari, electricieni sau instalatori, fie cu materialele necesare ridicării casei. Imobilul a fost sfinţit miercuri, chiar în prezenţia Mitropolitului Banatului. Familia care a primit în dar casa nu are dreptul să o vândă, timp de zece ani de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...