Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mitropolitul Banatului, casă ridicată de la zero pentru o familie cu patru copii, rămasă pe drumuri

- Advertisement -

Poveste cu final fericit pentru o familie din Beregsău Mare, Timiş. Părinţii a patru copii s-au trezit fără casă, după ce pereţii imobilului, care era unul extrem de vechi, au cedat.

Oamenilor le-a sărit urgent în ajutor Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, care nu este la prima binefacere de acest gen. Înaltul prelat, prin Arhiepiscopia Timişoarei, împreună cu alţi oameni cu suflet bun au înălţat în timp record, de doar trei săptămâni, o casă pentru familia Lupescu, care are două fetiţe de grădiniţă şi doi băieţi minori. Mobilizarea a fost una extraordinară, cei implicaţi contribuind fie cu abilităţile lor de zidari, electricieni sau instalatori, fie cu materialele necesare ridicării casei. Imobilul a fost sfinţit miercuri, chiar în prezenţia Mitropolitului Banatului. Familia care a primit în dar casa nu are dreptul să o vândă, timp de zece ani de zile.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore