Mitropolitul Banatului, casă ridicată de la zero pentru o familie cu patru copii, rămasă pe drumuri

Date:

Poveste cu final fericit pentru o familie din Beregsău Mare, Timiş. Părinţii a patru copii s-au trezit fără casă, după ce pereţii imobilului, care era unul extrem de vechi, au cedat.

Oamenilor le-a sărit urgent în ajutor Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, care nu este la prima binefacere de acest gen. Înaltul prelat, prin Arhiepiscopia Timişoarei, împreună cu alţi oameni cu suflet bun au înălţat în timp record, de doar trei săptămâni, o casă pentru familia Lupescu, care are două fetiţe de grădiniţă şi doi băieţi minori. Mobilizarea a fost una extraordinară, cei implicaţi contribuind fie cu abilităţile lor de zidari, electricieni sau instalatori, fie cu materialele necesare ridicării casei. Imobilul a fost sfinţit miercuri, chiar în prezenţia Mitropolitului Banatului. Familia care a primit în dar casa nu are dreptul să o vândă, timp de zece ani de zile.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare