Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAproape 400 de sancțiuni, bilanțul polițiștilor rutieri în weekend. Ce record de...

Aproape 400 de sancțiuni, bilanțul polițiștilor rutieri în weekend. Ce record de infracțiuni a stabilit un bărbat

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aproximativ 400 de sancțiuni este bilanțul weekend-ului pentru polițiștii rutieri din județul Timiș. În cadrul acțiunii desfășurată în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, nu mai puțin de 217 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost reținute 19 permise care urmează să fie suspendate.

Polițiștii au aplicate mai exact 390 de sancțiuni contravenționale și, pe lângă cele 217 acordate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, alte 43 au fost date celor care nu au folosit centura de siguranță. Alte 8 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Bărbat prins cu mașina radiată din circulație, băut și fără permis

În data de 5 septembrie, polițiștii Secției 1 Timișoara au oprit un autoturism care circula pe strada Titu Maiorescu, fiind condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani. După verificările făcute, oamenii legii au constatat că mașina este radiată din circulație din luna iulie, iar plăcuțele cu numere înmatriculate au aparținut unui alt autoturism, la rându-i radiat.

Mai mult, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și că, în urma testării sale cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul de către o persoană cu o îmbibație alcoolică peste limita legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare