ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mai multe zone din Timișoara, afectate astăzi de întreruperea apei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aquatim a anunțat întreruperea apei astăzi pe mai multe străzi din Timișoara, pentru remedierea unor avarii. Străzile Chereveșului, calea Buziașului — între Olarilor și Chereveșului —, Virgil Simionescu, Iosif Vulcan, Acad. REmus Raduleț, Răsăritului, Munteniei și localitățile Bencecul de Sus și Pișchia sunt zonele care vor fi afectate astăzi de întreruperea apei.

La fel ca în toate cazurile, la reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Este recomandat ca după această perturbare de scurtă durată să nu se folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore