Trei tineri bănuiți de furturi de autovehicule au fost depistați de către polițiștii Secției 1 Timișoara, în noaptea din 5 spre 6 septembrie. Doi dintre aceștia au fost depistați în flagrant delict în timp ce sustrăgeau un acumulator auto, pe numele lor fiind întocmite dosare penale.

Prejudiciul făcut de cele două persoane în vârstă de 19 ani a fost recuperat, iar oamenii legii urmează să continue cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

De asemenea, vineri, 4 septembrie, a fost depistat un alt tânăr de 22 de ani, care era bănuit de comiterea unui furt de autovehicul. În cursul lunii mai acesta ar fi sustras o borsetă cu acte și bani dintr-o autoutilitară parcată în Timișoara, prejudiciul fiind în valoare de 800 de lei.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.