Concursul „Timișoara împreună” își cunoaște fericita câștigătoare a unei vacanțe „unde vrea, cu cine vrea”

0
863

Openville și-a stabilit câștigătorul concursului „Timișoara împreună” după aproape o lună de la startul său. În urma tragerii la sorți, marea câștigătoare este Karina-Mihaela Chiriță, din Timișoara, care va avea parte de o vacanță „unde vrei, cu cine vrei”.

Timp de aproape o lună, timișorenii au fost invitați să-și încarce fotografiile pe site-ul timisoaraimpreuna.ro și să urmărească modul în care acestea au contribuit la construirea unui puzzle surpriză. După formarea puzzle-ului din fotografii, sutele de persoane înscrise au descoperit că acesta redă principalele componente ale proiectului Openville, primul ansamblu multifuncțional din vestul țării care urmează să fie dezvoltat lângă Iulius Mall.

„Mi-a plăcut foarte mult concursul <<Timişoara Împreună>> şi a fost interesant să văd cum se formează puzzle-ul, care, spre surprinderea mea, la final, a dezvăluit elementele deosebite ale unui nou proiect din oraş, Openville. Este pentru prima dată când câştig un concurs, chiar dacă am participat la multe competiţii. Sunt foarte bucuroasă şi abia aştept această vacanţă, o surpriză nesperat de frumoasă”, a spus fericita câștigătoare, Karina-Mihaela Chiriţă.

Spune-ţi opinia civilizat!