ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

UVT se implică în salvarea învățământului superior din Reșița. Cum va scăpa de probleme Universitatea Eftimie Murgu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Universitatea de Vest din Timișoara a decis să se implice în salvarea învățământului superior din Reșița, a cărui imagine a fost șifonată de ultimele scandaluri în care unii profesori au fost implicați. La solicitarea Universității Eftimie Murgu din Reșița, singura instituție de învățământ superior din județul Caraș-Severin, conducerea UVT a analizat posibilitatea unei fuziuni prin absorbție a celor două instituții de învățământ superior.

Cele două unviersități au ajuns la acest moment într-un demers care va fi agreat și de către Ministerul Educației și Cercetării Științifice în situația în care va exista un consens între cele două instituții. Astfel, se pare că Universitatea de Vest nu a rămas indiferentă în fața problemelor cu care s-a confruntat învățământul superior din județul Caraș Severin, aflat chiar în pericol de a dispărea peste noapte. După cum menționam și mai sus, Universitatea Eftimie Murgu din Reșița s-a confruntat atât cu probleme de imagine, fiind menționate lunile trecute în presa locală și națională abaterile de la etica și deontologia profesională a mai multor cadre didactice.

În urma ședinței comune a Consiliului de Administrație și a Senatului UVT care s-a desfășurat astăzi, s-a hotărât demararea negocierilor pentru absorbția de către UVT a UEMR. Totodată, s-a întocmit și o comisie care are lor de a armoniza termenele și procedurile și de a întocmi acordul de fuziune prin absorbție, acord ce urmează apoi a fi aprobat de către senatele celor două universități și înaintat ministerului de resort.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore