Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Se cauta director pentru Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara. Conditiile de participare la concurs

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Concurs pentru ocuparea funcţiei de manager al Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Competiţia a fost anunţată public recent, iar un prim doritor şi-a anunţat deja intenţia de a participa la concurs. Este vorba despre actualul manager, Constantin Luca. Acesta spune că îşi doreşte un nou mandat în fruntea unităţii mediciale. „Îmi voi depune dosarul pentru concurs în zilele următoare. În momentul de față m-am hotărât să îmi depun dosarul pentru încă un mandat”, a declarat managerul Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara.

Concursul va avea două etape. Prima, cea de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs, va avea loc în data de 23.01.2018. Cea de-a doua etapă, de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management, se va desfăşura în data de 06.02.2018, de la ora 10.00. Dosarele pot depuse la sediul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, str. Gheorghe Adam, nr. 13A, până la data de 22.01.2018, ora 14: 00. Detalii legate de condiţiile de participare la concurs puteţi citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare