Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Hoț de combustibil prins la Timișoara. Fura motorină din rezervorul autobuzului, dar l-a prins directorul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Poliţiştii Secţiei 4 din Timişoara efectuează cercetări faţă de un tânăr, de 27 de ani, din Timişoara, bănuit că ar fi sustras combustibil de la firma la care era angajat. Evenimentul a avut loc azi-noapte, puțin după miezul nopții, în jurul orei 00:10, când șoferul a parcat autobuzul, după ce a ieşit din tură, pe strada Gării din Capitala Banatului. El ar fi sustras combustibil din rezervorul acestuia, dar spre ghinionul său a fost surprins de directorul companiei la care era angajat.

În urma cercetărilor, lângă autobuz, poliţiştii au găsit un bidon din plastic ce conţinea 5 litri de motorină şi un furtun pe care tânărul l-ar fi folosit pentru a extrage combustibilul.

Hoțului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare