Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O nouă victorie la limită, pentru trupa lui Alexa. Timișorenii au încă un jucător nou

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Meciul dintre Poli și FC Caransebeș, disputat miercuri seara, de la ora 20:00, pe arena Dan Păltinișanu, a început bine pentru timișoreni, care au și dominat partida. Prima ocazie a gazdelor i-a aparținut lui Stavric, care, în minutul 14, din 14 metri, a șutat dar goalkeeper-ul Coca a fost la post. Carlos Eduardo nu a așteptat mult pentru a-și trece și el ocazie în con, după doar patru minute. Brazilianul a fost aproape de gol, executând pe colțul stâng o lovitură liberă de la 16 metri, lateral, dar Coca a deviat în corner. Golul a venit pe final de primă repriză, în minutul 39, când atacantul Stavric l-a învins pe Coca cu un șut din careul mare, sârbul primind pasa de la același Carlos Eduardo.

Repriza secundă a adus, imadiat după primul fluier, o mare șansă de 2-0, însă Kneeshaw a fost barat de nou-intratul în tre buturi, goalkeeper-ul Rusu. Cărășenii au avut și ei o șansă bună, dar balonul a ieșit în aut de poartă după un ”carambol” în careul timișorenilor. Stavric a mai încercat odată să marcheze, în minutul 60, însă, deși scăpat singur cu Rusu, a trimis lobat în plasa laterală. Kneeshaw a trimis apoi periculos cu capul, din șase metri, dar Rusu a respins de sub transversală. Alexandru Lazăr a ratat de puțin ținta în minutul 72, după o lovitură liberă de la 17 metri, pentru ca peste trei minute timișorenii să fie în ofensivă, când Pap a respins excelent șutul lui Lupu. Jocul s-a încheiat cu ocazia lui Popovici, cel care în minutul 90+3 a trimis în transversală după o cursă personală pe contraatac.

La gazde a debutat Ovidiu Popescu, un mijlocaș central în vârstă de numai 20 de ani, provenit de la Școala Marcel Băban Jimbolia. Fotbalistul a evoluat sezonul precedent pentru UTA. Popescu a fost dorit mai demult de Dan Alexa, însă accidentarea lui Ovidiu Petre pare a fi una extrem de serioasă, ceea ce-l va ține pe ”căpitan” departe de gazon câteva meciuri oficiale, motiv pentru care conducerea tehnică și-a îndreptat privirile către tânărul mijlocaș.

Poli Timișoara: Pap, Belu, Scutaru (min.75, Dragu), Cânu (min.76, Nanu), Bălace (min.46, Todorov), Lazăr (min.75, Keita), Poparadu (min.61, Ovidiu Popescu), Boldea (min.46, Bărbuț), Carlos Eduardo (min.61, Trandu), Kneeshaw, Stavric (min.70, Popovici).

Foto: Facebook/ACS Poli Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare