Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialBani FALȘI la o casă de schimb valutar din Timișoara. Jandarmii și...

Bani FALȘI la o casă de schimb valutar din Timișoara. Jandarmii și polițiștii au intrat ”pe fir”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 19 august 2014, după ora 20:00, patrula mixtă de ordine publică formată dintr-un poliţist şi un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, a fost solicitată să se deplaseze la o casă de schimb valutar de pe str. Liege din Timişoara, unde R.E., o persoană de sex feminin, în vârstă de 51 de ani, a solicitat schimbarea în lei a sumei de 250 euro.

Casiera a constatat că din această sumă, două bancnote de 50 euro sunt false, drept pentru care a solicitat intervenţia la faţa locului a unui echipaj de ordine publică. Echipajul a luat măsuri de identificare a persoanei care a deţinut şi pus în circulaţie astfel de bancnote, din declaraţia sa reţinându-se că bancnotele le-a primit de la numitul S.C., ca urmare a întocmirii cu acesta a unui contract de vânzare-cumpărare a apartamentului pentru care a primit un avans, neştiind că printre celelalte bancnote se găsesc şi bancnote false.

Au fost începute cerectările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate, faptă prevăzută şi sancţionată de art.313, alin.1, Cod Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare