Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bani FALȘI la o casă de schimb valutar din Timișoara. Jandarmii și polițiștii au intrat ”pe fir”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 19 august 2014, după ora 20:00, patrula mixtă de ordine publică formată dintr-un poliţist şi un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, a fost solicitată să se deplaseze la o casă de schimb valutar de pe str. Liege din Timişoara, unde R.E., o persoană de sex feminin, în vârstă de 51 de ani, a solicitat schimbarea în lei a sumei de 250 euro.

Casiera a constatat că din această sumă, două bancnote de 50 euro sunt false, drept pentru care a solicitat intervenţia la faţa locului a unui echipaj de ordine publică. Echipajul a luat măsuri de identificare a persoanei care a deţinut şi pus în circulaţie astfel de bancnote, din declaraţia sa reţinându-se că bancnotele le-a primit de la numitul S.C., ca urmare a întocmirii cu acesta a unui contract de vânzare-cumpărare a apartamentului pentru care a primit un avans, neştiind că printre celelalte bancnote se găsesc şi bancnote false.

Au fost începute cerectările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate, faptă prevăzută şi sancţionată de art.313, alin.1, Cod Penal.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore