Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Victorie DE POVESTE! Poli Timișoara câștigă la Tărlungeni, scor 5-0, cu rezerve și DEBUTANȚI

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
14.5 ° C
16.2 °
12.9 °
77 %
3.6kmh
0 %
joi
27 °
vin
28 °
sâm
27 °
Dum
26 °
lun
25 °

Elevii lui Dan Alexa au evoluat sâmbătă, începând cu ora 11:00, pe terenul brașovenilor de la Unirea Tărlungeni, acolo unde și-au făcut apariția pe gazon purtând tricouri albe cu un mesaj mai mult decât important în această perioadă: ”Alături de Čišo” (foto, sus).

Jocul a debutat cum nu se putea mai bine pentru elevii lui Alexa, cel care a ales, așa cum a promis înainte de plecarea spre Tărlungeni, o echipă din care vor lipsi o bună parte dintre titulari. Deschiderea scorului a venit foarte repede, Doman înscriind din penalty după ce Poenaru, de la gazde, a făcut henț în careu. Tabela nu a rămas mult timp neschimbată, Alex Popovici reușind să ducă scorul la 0-2, în minutul 14, la capătul unei acțiuni personale în cadrul căreia l-a driblat până și pe portarul brașovenilor. Gazdele nu s-au dat bătute și, în minutul 18, Chirciu ajunge în careul bănățenilor, acolo unde este ”întâmpinat” deloc amical de Bocșan. Arbitrul indică punctul cu var, Dâlbea șutează, însă Smaranda arată din nou că este portarul ”pe aici nu se trece”, iar scorul rămânea net favorabil în favoarea echipei sale. Fundașul Claudiu Belu este nevoit să părăsească tereul în minutul 20, fiind accidentat la genunchi, însă introducere lui Neagu nu a schimbat deloc cursul jocului. Popovici mai ”lovește” o dată până la pauză și duce scorul la 3-0 în favoarea promovatei în Liga I.

Mitanul secund nu părea să fie la fel de ”virulent” din partea elevilor lui alexa, mai ales după ce ”Chirurgul” l-a trimis în teren pe debutantul Marius Marin, un puști de numai 17 ani care s-a aflat la primul joc în echipamentul echipei ”mari”. În primele zece minute de la ”reluare”, Alexa mai trimite un debutant în teren, în locul lui Doman intrând Răzvan Rus, un alt puști care are 19 ani. Acesta avea să se și evidențieze pe final, când mai erau zece minute de joc, Rus a fost aproape de gol, dar a trimis din unghi, de la 8 metri, pe lângă bară. Socrul avea să capete proporții în minutul 83, când Rodi Duarte înscrie cu capul din 6 metri, din centrarea lui Popescu, iar tabela indica deja 0-4. Ca și cum nu ar fi fost suficient, scorul final îl stabilea același Popovici, în minutul 90, când înscria dintr-o lovitură liberă de la circa 20 de metri, iar tabela ”îngheța” la 0-5.

Unirea Tărlungeni: Niczuly, Brujan (min.46- Albert Neculai), Forika, Tatarciuc (min.46- T. Gălan), Iaru (min.70- Cârstian), Dâlbea, Alex. Neculai, Pricop, O. Poenaru, S. Marin, Chirciu. Antrenor: Dan Bona.

Poli Timișoara: Smaranda, Belu (min.20- Neagu), Bocșan, Melinte, Bălace, Popescu, Trandu, Boldea (min.46- M. Marin), Doman (min.52- R. Rus), Popovici, Rody. Antrenor: Dan Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare