Victorie DE POVESTE! Poli Timișoara câștigă la Tărlungeni, scor 5-0, cu rezerve și DEBUTANȚI

- Advertisement -

Elevii lui Dan Alexa au evoluat sâmbătă, începând cu ora 11:00, pe terenul brașovenilor de la Unirea Tărlungeni, acolo unde și-au făcut apariția pe gazon purtând tricouri albe cu un mesaj mai mult decât important în această perioadă: ”Alături de Čišo” (foto, sus).

Jocul a debutat cum nu se putea mai bine pentru elevii lui Alexa, cel care a ales, așa cum a promis înainte de plecarea spre Tărlungeni, o echipă din care vor lipsi o bună parte dintre titulari. Deschiderea scorului a venit foarte repede, Doman înscriind din penalty după ce Poenaru, de la gazde, a făcut henț în careu. Tabela nu a rămas mult timp neschimbată, Alex Popovici reușind să ducă scorul la 0-2, în minutul 14, la capătul unei acțiuni personale în cadrul căreia l-a driblat până și pe portarul brașovenilor. Gazdele nu s-au dat bătute și, în minutul 18, Chirciu ajunge în careul bănățenilor, acolo unde este ”întâmpinat” deloc amical de Bocșan. Arbitrul indică punctul cu var, Dâlbea șutează, însă Smaranda arată din nou că este portarul ”pe aici nu se trece”, iar scorul rămânea net favorabil în favoarea echipei sale. Fundașul Claudiu Belu este nevoit să părăsească tereul în minutul 20, fiind accidentat la genunchi, însă introducere lui Neagu nu a schimbat deloc cursul jocului. Popovici mai ”lovește” o dată până la pauză și duce scorul la 3-0 în favoarea promovatei în Liga I.

Mitanul secund nu părea să fie la fel de ”virulent” din partea elevilor lui alexa, mai ales după ce ”Chirurgul” l-a trimis în teren pe debutantul Marius Marin, un puști de numai 17 ani care s-a aflat la primul joc în echipamentul echipei ”mari”. În primele zece minute de la ”reluare”, Alexa mai trimite un debutant în teren, în locul lui Doman intrând Răzvan Rus, un alt puști care are 19 ani. Acesta avea să se și evidențieze pe final, când mai erau zece minute de joc, Rus a fost aproape de gol, dar a trimis din unghi, de la 8 metri, pe lângă bară. Socrul avea să capete proporții în minutul 83, când Rodi Duarte înscrie cu capul din 6 metri, din centrarea lui Popescu, iar tabela indica deja 0-4. Ca și cum nu ar fi fost suficient, scorul final îl stabilea același Popovici, în minutul 90, când înscria dintr-o lovitură liberă de la circa 20 de metri, iar tabela ”îngheța” la 0-5.

Unirea Tărlungeni: Niczuly, Brujan (min.46- Albert Neculai), Forika, Tatarciuc (min.46- T. Gălan), Iaru (min.70- Cârstian), Dâlbea, Alex. Neculai, Pricop, O. Poenaru, S. Marin, Chirciu. Antrenor: Dan Bona.

Poli Timișoara: Smaranda, Belu (min.20- Neagu), Bocșan, Melinte, Bălace, Popescu, Trandu, Boldea (min.46- M. Marin), Doman (min.52- R. Rus), Popovici, Rody. Antrenor: Dan Alexa.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare