AcasăStiriSportPoli Timişoara inaugurează noul sistem de ticketing înainte de partida cu Botoşani....

Poli Timişoara inaugurează noul sistem de ticketing înainte de partida cu Botoşani. Uite cu ce clip promovează bănăţenii acest meci

Clubul de fotbal Poli Timişoara va introduce treptat sistemul de ticketing online, urmând ca la primul joc la care tichetele pot fi rezervate în acest sistem urmând să fie cel cu FC Botoşani, programat vineri, 16 august 2013, de la ora 19:00.

Biletele vândute prin acest sistem vor avea imprimate rândul şi locul ce urmează să fie ocupat de cumpărător, iar cei care doresc să vină la meci însoţiţi de un copil cu vârsta sub 14 ani sunt rugaţi fie să cumpere tichet şi pentru copil, fie să aştepte să vadă dacă locul alăturat va fi ocupat sau nu. Treptat, odată cu implementarea definitivă a ticketing-ului online clubul va emite şi tichete speciale pentru copiii sub 14 ani. Copiii cu vârsta de până la 14 ani, care nu sunt însoţiţi de părinţi, au acces gratuit la poarta P (situată la peluza nord).

Noul sistem va fi accesibil începând de miercuri, 14 august 2013, dată la care clubul alb-negru va pune în vânzare biletele de intrare. Preţutile biletelor sunt cele stabilite la începutul sezonului:
– 10 lei la peluză;
– 15 lei la tribunele I şi II;
– 25 de lei la tribuna 0.

Locurile unde se vând tichele sunt cele cunoscute:
– Infocentru – strada Alba Iulia nr.2;
– Iulius Mall – lânga Auchan;
– Casa Tineretului – parter;
– Stadionul „Dan Păltinişanu” – la fostul magazin de prezentare.

Tichetele online se pot rezerva pe pagina www.ktickets.ro, acestea urmând să fie ridicate de la casieria situată la vestiarele stadionului „Dan Păltinişanu”. Biletele vor putea fi ridicate până cel târziu cu cinci ore înainte de începerea partidei.

Avantajul achiziţionării biletelor online îl constituie faptul că suporterii bănăţenilor pot să-şi aleagă cu exactitate rândul şi locul unde doresc să stea pe stadion, în vreme ce, la casierii, biletele vor fi distribuite în mod aleatoriu.

Partida Poli Timişoara – FC Botoşani, este programată vineri, 16 august 2013, începând cu ora 19:00, şi contează pentur etapa a V-a a Ligii I la fotbal. Aceasta are din partea bănăţenilor şi un clip realizat pentru promovarea acestui meci.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente