Fostul căpitan de la Poli, Dan Alexa, vrea ca echipa să joace din nou în alb-violet: ”Sper că Marian Iancu va ceda palmaresul și culorile, așa cum a promis”

- Advertisement -

Revenit la Timișoara după încheierea campioantului în Cipru, acolo unde evoluează de anul trecut, Dan Alexa a declarat pentru un post de televiziune locală că își dorește ca fostul patron al Politehnicii Timișoara – Marian Iancu – să se țină de cuvânt și să cedeze palmaresul și culorile echipei ce joacă acum în alb și negru, mai ales acum, că Poli este foarte aproape de a promova în prima ligă de fotbal.

Fostul mare simbol al echipei bănățene, unul dintre cei mai iubiți căpitani ai Politehnicii Timișoara în ”era” Iancu, Dan Alexa, a revenit acasă. Acesta a venit la Timișoara după un sezon bun făcut de actuala sa echipă – Anorthosis Famagusta, echipă cu care a încheiat sezonul pe locul secund în întrecerea internă din Cipru.

Fosta vedetă a alb-violeților se declară mulțumit de ”realizarea” oficialităților locale și de felul cum au gestionat acestea situația creată vara trecută prin ”desființarea” și ”reînființarea” echipei Poli Timișoara. ”Văd că oficialitățiile din Timișoara au făcut așa cum au promis și vor să vadă echipa în Liga I. E foarte bine, îmi dorec foarte mult ca Poli să promoveze, pentru că Timișoara merită o echipă în prima ligă” a spus Alexa pentru Tele Europa Nova.

Referitor la situația economică a celor de la Poli, dar mai ales la o posibilă performanță încă din primul an după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, acesta a spus: ”Situația economică este foarte grea, ca Poli să poată să se bată la titlu vor trebui aduși o serie de jucători foarte buni, e foarte greu”, ”Chirurgul” făcând și el referire la faptul că Arena Dan Pltinișanu este aproape goală la fiecare meci al echipei în eșalonul secund. ”Sper ca suporterii să susțină echipa mai ales dacă promovează, și în plus am înțeles că Marian Iancu va ceda palmaresul și culorile echipei, așa cum a promis” a spus Alexa. ”Cu siguranță locul echipei este în prima ligă, acolo în față, pentru că echipa este foarte iubită, este o stare de spirit” a încheiat, pentru aceeași sursă, mijlocașul care, între anii 2006-2011, a strâns 134 de meciuri în tricoul alb-violet, reușind să marcheze și 5 goluri. Foto:pariuri.me

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare