ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoara fotbalistică e în extaz. Poli și Ripensia merg ”la braț” în optimile de finală ale Cupei României

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Microbiștii de pe Bega au ”tremurat” astăzi pentru echipele lor de suflet, Poli Timișoara și Ripensia Timișoara, ambele angrenate în lupta pentru Cupa României Timișoreana. Dacă prima echipă era ”condamnată” să joace la debutul competiției în această ediție, în deplasare, la FC Bihor Oradea, echipă din eșalonul secund, cea de-a doua formație din Capitala Banatului – Ripensia Timișoara – venea din din postura de outsider, echipa ajungând aici dup eliminarea a nu mai puțin de nouă contracandidate, ultima fiind rivala timișoreană UTA Arad.

Poli Timișoara, acum prim-divizionară, a debutat în acest sezon de Cupa României la Oradea, pe stadionul celor de la FC Bihor. Echipa de Ligă secundă pornea cu a doua șansă dacă ținem cont de eșaloanele în care cele două formații evoluează, însă Velcea a ales să deplaseze la Oradea doar rezervele primului ”11”, prea puțini dintre jucătorii folosiți astăzi evoluând până acum în Liga I. Cu un Pap în poartă, iar în teren cu Claudiu Belu, Petrovic sau Poparadu din postura de titulari, elevii lui Velcea au reușit să se impună greu, cu scorul de 1-0, prin reușita lui Bărbuț. Golul a venit abia în minutul 73, însă, după jocul slab prestat de timișoreni în ultimele partide din Liga I, acolo unde bănățenii au acumulat un singur punct în patru meciuri, rezultatul poate fi considerat excelent, fără a ține cont de numele adversarului, ci doar de calificarea în faza următoare.

Cea de-a doua formație timișoreană calificată mai departe este Ripensia Timișoara, echipă ce, deși evoluează în Liga a V-a, a devenit ”minuea” fotbalului românesc. Echipa de la Gara Mică doboară record după record în fotbalul românesc, primul club profesionist al acestui sport, din România, reușind să elimine astăzi cel de-al zecelea adversar din actualu sezon al Cupei. Cea mai nouă ”victimă” a fost Univesitatea Cluj, altă prim-divizionară, ”Ripi” fiind prima echipă din istoria fotalului mioritic care se califică în optimile de finală ale Cupei româniei Timișoreana. Galben-roșii s-au impus cu scorul de 2-1, într-o partidă disputată la Timișoara, pe ”Dan Păltinișanu”, în fața câtorva mii de suporteri, iar rezultatul final l-a făcut pe antrenorul ”șepcilor roșii” să exclame: ”Este un rezultat, nu rușinos, ci foarte ruşinos, pentru o echipă de Liga I”. Golurile timișorenilor au fost înscrise de e Ciobai, în minutul 12 şi Anagor, în minutul 20, în timp ce, pentru echipa lui Ionel Ganea a marcat Ursu, în minutul 38.

Ambele formații merită felicitări, cu atât mai mult cu cât la Ripensia, cu excepția atacantului nigerian Anagor, toți ceilalți fotbaliști au și alte ocupații pe lâmgă practicarea sportului rege.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore