Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli Timișoara se desparte de cel mai bun marcator pe care l-a avut în ultimul sezon de Liga I. Adio Szekely!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cu o dorință maximă de a părăsi echipa, după ce alb-negrii au ajuns din nou în ”B”, Szabolcs Szekely a primit ”liber” de la conducerea formației de pe Bega, pentru a pleca unde își dorește, bănățenii anuțând miercuri despărțirea de fostul jucător al AC Recaș, contractul fiind reziliat de comun acord.

”Mulțumim pentru tot, Szabolcs Szekely! Astăzi, clubul nostru a reziliat, de comun acord, angajamentul cu jucătorul Szabolcs Szekely. Pe această cale, ACS Poli îi mulțumește atacantului pentru aportul consistent pe care l-a avut la dezvoltarea noului proiect fotbalistic al Timișoarei. În doi ani și jumătate, Szekely a marcat 20 de goluri pentru gruparea noastră. A contribuit din plin la promovarea în elită, în 2013, iar în Liga I a fost unul dintre cei mai apreciați atacanți români. Îi urăm mult succes în continuare în carieră!”  spune mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului bănățean.

Jucătorul născut la Aiud este cotat la ora actuală la 350.000 de euro, conforma site-ului de specialitate transfermarkt.de, deși în perioada în care Szekely evolua cu Poli în Liga I și era golgeterul competiției, valoarea se situa în jurul sumei de 900.000 de euro.

Foto: Facebook/ACSPoliTimisoara

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore