Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timișoara câștigă și runda a II-a. Cânu aduce victoria cu Unirea târlungeni FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Stadionul Dan Păltinișanu a fost astăzi gazda unei partide de fotbal, să-i spunem atipice. Excepând ora la care s-a jucat partida dintre Poli Timișoara și Unirea Târlungeni, 11:00, partida s-a jucat vineri de dimineață datorită faptului că oaspeții au refuzat să evolueze de la ora 17:00, așa cum le-au propus timișorenii.

Meciul a început bine pentru Poli, iar Lazăr avea să rateze de puțin deschiderea scoruui, o dată în minutul 9, iar cea de-a doua tentativă în minutul 22. Două minute mai târziu și Bălace a încercat același lucru, însă tot fără succes pe tabela de marcaj. Scorul avea să se modifice în minutul 30, când același Lazăr bate perfect o lovitură liberă de pe dreapta, iar Cânu marchează cu capul dintr-o poziție excelentă. După zece minute stavric trage în plasa laterală, iar la cabine se intra cu 1-0 în favoarea alb-negrilor.

După pauză apare și prima ocazie pentru jucătorii lui Bona, în minutul 57, când Marcăș, rămas singur cu Pap, nu reușește să-l învingă pe goalkeeper-ul Timișoarei. Bănățenii dau o replică timidă în minutul 68, prin Bărbuș, care pleacă în stilu-i caracteristic, cu mingea la picior, iar la câțiva centimetri de linia de poartă centrează din lateral dreapta, însă Szekely, ca de obicei, este cu un pas în urmă. Minutul 78 mai aduce o ocazie pentru brașoveni, când Cristea trage în plasa laterală a porții lui Pap. Pe final de meci, Lazăr și Bărbuț și-au mai încercat norocul, însă scorul avea să rămână 1-0.

În tribunele arenei Dan Păltinișanu și-au găsit loc și fotbaliștii de la Șoimii Pâncota, gruparea arădeană făcând un ”popas” în drumul lor spre Reșița, unde va întâlni Metalul, în cadrul aceleiași etape, dar mâine. Arădenii și-au ”spionat” astfel adversarii, cu doar câteva zile înainte de meciul direct, din Cupa României, ce are loc marți.

Poli Timişoara: Pap, Bălace (c), Cânu, Scutaru, Neagu, Lazăr, Popescu, Bărbuţ, Boldea (min.58- Trandu), Kneeshaw (min.78- Popovici), Stavric (min.55- Szekely). Antrenor: Dan Alexa.

Unirea Tărlungeni: Nitzuly, Vlăsceanu, Şerban, Forika, Iaru (min.66- Pricop), Sorin (min.56- Antal), Cristea, Antoche (min.75 Brujan), Marcăş, Neculai, Elek (c). Antrenor: Daniel Bona.

Foto: Valentin Handro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri de verificare, până acum, în...