stadion-dan-paltinisanu-598x399

Începând de astăzi, 22 iunie 2015, suporterii lui Poli își pot achiziționa abonamente pentru meciurile de acasă ale elevilor lui Dan Alexa. Atât de ”cerute” de suporteri, în mediul on-line, POLIcardurile valabile pentru sezonul 2015-2016 au prețuri deloc de neglijat dacă e să ținem cont de numărul meciurilor pe care echipa le va disputa în campionat, care cuprinde atât meciurile din sezonul regular cât și pe cele din play-off/play-out.

Prețurile POLIcardurilor au fost stabilite astfel:
– 100 de lei la Peluza Nord și Peluza Sud;
– 150 de lei la Tribunele I și II;
– 250 de lei la tribuna 0;
– 500 de lei la loje.

Clubul de pe Bega are grijă și de ”tineretul” din oraș, pe care se bazează poate și pentru a-i încuraja pe aceștia să formze, în sfârșit, o nouă galerie, în lipsa CVUCS, care refuză în continuare să se alăture echipei care reprezintă Timișoara în elita” fotbalului românesc, motiv pentru care elevii și studenții vor beneficia de abonamente gratuite. Și pensionarii vor fi ”privilegiați”, aceștia beneficiind de o reducere de 50%.

POLIcardurile sunt valabile la toate meciurile de acasă din Liga I, indiferent dacă Poli se va califica în play-off sau va evolua în sezonul de play-out. Abonamentele nu vor putea fi utilizate, în schimb, la meciurile de pe teren propriu din Cupa României sau Cupa Ligii, însă abonații vor avea prioritate la păstrarea locului, în momentul achiziționării tichetelor.

În ceea ce privește prețurile tichetelor de acces meci de meci din cadrul viitorului sezon competițional, acestea au fost stabilite astfel:
– 10 lei la peluze;
– 15 lei la tribunele I și II;
– 25 de lei la tribuna 0;
– 50 de lei la loje.

Programul de eliberare a POLIcardurilor este în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00, la biroul ticketing de la stadionul ”Dan Păltinișanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.