Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Supriză uriașă la PREZENTAREA ”noutăților” de la Poli. Portarul UTA-ei, Smaranda, a ajuns la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
15.1 ° C
15.1 °
15.1 °
69 %
3.1kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
25 °
lun
23 °
mar
15 °

Miercuri, 27 august 2014, au fost prezentați ultimii fotbaliști veniți în Banat pentru a evolua subculorile celor de la Poli Timișoara. Trei dintre aceștia (foto, de la stânga la dreapta) George Neagu, Ovidiu Popescu și Pedro Henrique se antrenează de o bucată de timp alături de Szekely & Co., însă cea mai mare surpriză oferită de conducerea clubului de pe Bega este oficializarea aducerii lui Mădălin Smaranda.

Goalkeeper-ul născut pe 5 septembrie 1984 la Slatina, care a copilărit în Timișoara, a efectuat astăzi prima sesiune de pregătire sub comanda lui dan Alexa. Smaranda a mai evoluat la Timișoara, dar la ”defuncta” UMT, pentru ca mai apoi să ajungă, pe rând, la Fortuna Covaci, UTA și FC Bihor. ”Mi-am dorit mereu să joc la echipa-fanion a orașului meu și iată că visul meu s-a împlinit acum”, a spus Smaranda pentru acspoli.ro. Portarul a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani. ”Sunt foarte bucuros că după multe plecări pot să apăr culorile orașului meu!” a mai spus Smaranda, la prezentarea oficială.

George Neagu a semnat un contract pe durata a unui singur sezon, însă tânărul sportiv se declară încântat de alegerea făcută. ”Îmi pare bine că am ajuns la o echipă precum Poli Timișoara. E un club care-și dorește promovarea în acest an, pentru asta am și venit de fapt. Îmi doresc să ajut echipa, pentru a ne îndeplini obiectivul” a spus mijlocașul.

”Sunt foarte bucuros că am ajuns la o echipă de tradiție a Timișului. Vreau să-mi fac cât mai bine treaba, să ajut echipa cât mai bine atunci când voi intra în teren” au fost primele cuvinte rostite de Ovidiu Popescu, după prezentarea oficială la Poli. Popescu va evolua la Timișoara o perioadă de trei ani de acum înainte, fiind singurul fotbalist care a obținut un contract pe o perioadă atât de lungă.

”Telenovela” lui Pedro Henrique s-a încheiat prin parafarea unei înțelegeri pe un sezon, cu opțiune de prelungire, însă chiar și așa jucătorul cu profil ofensiv abia așteaptă să poată evolua la capacitate maximă pentru a demonstra de ce este capabil. ”Voi da maximum ca să-mi ajut echipa. Sper să o ajut pe Poli, voi munci foarte mult pentru a ne consfinți obiectivul, adică intrarea în prima ligă” a declarat Henrique, din postura de jucător al lui Poli.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare