Etapa a XIII-a din Liga a IV-a pare a fi cu ghinion pentru câteva dintre echipe, după deciziile luate de către Asociația Județeană de Fotbal, cu privire la incidentele petrecute în runda precedentă. Peciu Nou va avea terenul suspendat două etape din cauza unui suporter turbulent, care în etapa trecută i-a aplicat una peste ceafă portarului de la Ripensia, Alex Ciui, și amenință să protesteze, în vreme ce Lorena Giarmata Vii, după ce a primit o suspendare cumulată de peste 30 de etape, anunță retragerea.

Prologul etapei va avea loc la Jimbolia, între echipa lui Marcel Băban și Dumbrăvița. Ca de obicei, cele mai multe jocuri vor fi programate sâmbătă. ACS Poli II va avea o misiune facilă pe teren propriu cu penultima clasată, CFR Timișoara, iar Ripensia va juca pe teren propriu cu Pobeda Dudeștii Vechi, echipă pe care a învins-o recent cu 6-0 într-un meci care a contat pentru Cupa României. Liderul Voința Mașloc se va deplasa pe terenul promovatei Avântul Periam, în vreme ce Peciu Nou va trebui să-și găsească un teren pe care să dispute jocul contra Ghirodei.

Cea mai atractivă partidă pare a fi cea dintre Cocoșul Orțișoara și Unirea Sânnicolau Mare, a cărei lovitură de start va fi dată de la ora 15.00. Cele două echipe sunt despărțite de două puncte în clasament, 21 ale Unirii față de cele 19 ale gazdelor de mâine. După suspendările primite, Lorena Giarmata Vii, care va trebui să joace duminică, acasă, contra Muraniului, va fi nevoită să-și găsească jucători, asta în cazul în care nu se va retrage din campionat.

Programul etapei a XIII-a

Vineri, 23 octombrie

15.00 Băban Marcel Jimbolia – ACS Dumbrăvița

Sâmbătă, 24 octombrie

11.00 ACS Poli II – CFR 1933 Timișoara

11.00 Progresul Gătaia – Voința Biled

11.00 Ripensia Timișoara – Pobeda Dudeștii Vechi

11.00 Peciu Nou – ACS Ghiroda

15.00 Arsenal Flacăra Făget – Timișul Șag

15.00 Avântul Periam – Voința Mașloc

15.00 Cocoșul Orțișoara – Unirea Sânnicolau Mare

Duminică, 25 octombrie

15.00 Lorena Giarmata Vii – AS Murani

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.