ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Atelier INEDIT de pictură pe basorelief, în weekend, la Iulius Mall

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Atelier inedit de pictură pe basorelief va avea loc, de mâine și până duminică, la Iulius Mall. Susținut de către Organizația Noua Acropolă, evenimentul îi invită pe toți cei care vor să plece acasă cu o piesă de artă, să picteze lucrări de sculptură în relief.

La atelierul care va avea loc între orele 10.00 și 22.00, la etajul I al Iulius Mall, în zona pentru copii, cursul de pictură va fi gratuit, însă prețul basoreliefului suport variază în funcție de mărimea acestuia. Banii adunați vor fi folosiți pentru susținerea activităților de voluntariat socio-umanitar dedicate copiilor și vârstnicilor din mediile defavorizate.

Participanții vor avea ocazia să afle detalii despre civilizațiile antice și să admire o expoziție de reproduceri arheologice. Expoziția cuprinde replici ale unor artefacte din cultura Egiptului Antic, Greciei Antice și Cretei, din spațiul actual românesc și din zona civilizațiilor precolumbiene: Maya, Inca, Aztecă. Una dintre cele mai cunoscute piese din expoziție este Calendarul Aztec, o reproducere a unui bloc de bazalt, cu diametrul de 4 metri și masa de 24 de tone, descoperit în locul în care se afla centrul orașului aztec Tenochtitlan, actualmente piața Zocalo din Ciudad de Mexico, și care conține numeroase imagini simbolistice dispuse circular în jurul figurii lui Tonatiuh – Cel de-al Cincilea Soare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore