Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pietre prețioase, produse bio și obiecte artizanale, în weekend, la Iulius Mall

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 150.000 de articole realizate din flori de mină, geode, cristale, pietre prețioase și semiprețioase vor reveni în acest weekend la Iulius Mall Timișoara, în cadrul celei de-a doua ediții a ExpoMineralia. Timișorenii vor avea astfel ocazia în perioada 9 – 13 decembrie 2015 să aleagă un cadou perfect de sărbători, la demisolul Iulius Mall, în zona Octogon. Bijuteriile și piesele decorative sunt create din peste 180 de tipuri de pietre și provin din 50 de țări diferite.

Produsele bio, eco, naturale și pentru terapii alternative vor fi pregătite vizitatorilor în Expo Bio, care se va desfășura în perioada 11 – 13 decembrie la parterul Iulius Mall. 35 de expozanți vor prezenta o gamă largă de astfel de produse bio-ecologice din domenii precum alimentație, articole apicole, întreținere corporală, curățenie, energie alternativă sau produse de uz casnic.

De asemenea, în perioada 11 – 13 decembrie va avea loc, tot la Iulius Mall, Târgul Întreprinderilor Sociale, de unde se pot achiziționa produse realizate din materiale reciclabile, artizanat, mobilier mic și decorațiuni hand-made, ceramică și picturi. Târgul va avea loc la etajul Iulius Mall, zona Octogon și va reuni produse realizate de persoane care provin din medii defavorizate.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore