ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Petarde și artificii CONFISCATE la Lugoj

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Comercianții de petarde și artificii au fost luați la ochi de polițiștii din Timiș. Nu mai puțin de 1270 de articole pirotehnice deținute fără drept au fost ridicate de oamenii legii din Lugoj, ieri, 9 decembrie, în urma unor controale într-o piață din oraș.

Polițiștii au depistat doi tineri în vârstă de 25 de ani care încercau să vândă marfa fără a avea dreptul. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, conform LEgii 126/1995 privind regimul materialelor explozive.

Tot ieri, de această dată jandarmii Grupării Mobile din Timișoara, au confiscat 20.000 de petarde și artificii din Piața Badea Cârțan.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore