Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O femeie a ajuns la spital după un accident într-o intersecție din Timișoara FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zi începută groaznic pentru o femeie din Timișoara, victimă colaterală a unui accident de circulație la intersecția străzilor Virtuții și Martir Ioan Buteanu. Două mașini s-au tamponat după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate. În urma incidentului, femeia a ajuns la spital.

Oamenii legii au stabilit că vina pentru producerea accidentului îi aparține șoferului care se afla la volanul autoturismului Skoda, cel care a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate. Venind de pe strada Virtuții, șoferul a lovit puternic un autoturism Opel care circula regulamentar din direcția străzii Martir Ioan Buteanu.

Femeia care a ajuns la spital în urma incidentului se afla pe scaunul din dreapta șoferului aflat la volanul Opel-ului. Din fericire nu a fost grav rănită, fiind totuși transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii i-au întocmit șoferului vinovat un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore