Mașină aparţinând poliției, implicată într-un accident de circulație. Șoferii, transportați la spital cu răni ușoare

- Advertisement -

Accident de circulație în această seară la Timișoara, în care a fost implicată o mașină de poliție. Vinovatul este chiar ofițerul de poliție care se afla la volanul autoturismului Logan și care, probabil din neatenție, nu a respectat semnul cedează trecerea.

Mașina de poliție se afla pe strada Telegrafului și, la intersecția cu strada Renașterii, nu a cedat trecerea unui alt autoturism WV Golf, care circula regulamentar. Atât femeia în vârstă de 38 de ani aflată la volanul mașinii sale, cât și ofițerul de poliție în vârstă de 28 de ani au fost transportați la spital. Din fericire, ambii sunt răniți ușor.

Polițiștii se aflau în misiune atunci când s-a produs accidentul.„Autoturismul aparținând poliției se deplasa pe strada Telegrafului, iar la intersecția cu strada Renașterii nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa pe strada Renașterii. În urma accidentului, conducătorul autoturismului aparținând poliției, un bărbat de 28 de ani, și conducătorul autoturismului care se deplasa regulamentar pe strada Renașterii, o femeie de 38 de ani, au fost răniți și transportați la spital”, a declarat Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=LEX7VkQtaSY&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare