Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident la intersecţia străzilor Renaşterii cu Telegrafului, unde trei maşini au fost avariate din cauza neatenţiei unui taximetrist

- Advertisement -

Accident în această dimineaţă la intersecţia străzilor Renaşterii şi Telegrafului, unde un taximetrist a pătruns în intersecţie fără să se asigure suficient de bine.

Din primele informaţii de la faţa locului, taximetristul se deplasa pe strada Telegrafului cu client în maşină şi ajuns la intersecţia cu strada Renaşterii şi după ce nu s-a asigurat a fost lovit de un Mercedes care circula regulamentar pe strada Renaşterii. În urma coliziunii, Mercedesul a lovit un alt autoturism marca Ford Focus parcat aproape de intersecţie în faţa unui imobil, acesta fiind aruncat pe partea opusă până pe spaţial verde. Proprietarul autoturismului marca Ford, nu era acasă, iar poliţiştii rutieri i-au lăsat un bilet în parbriz prin care era notificat că trebuie să se prezinte la sediul IPJ Timiş.

Poliţiştii rutieri pe taximetrist l-au lăsat fără permis pentru următoarele 60 de zile, ca urmare a accidentului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele sunt unele însemnate.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=oYTSDeTNEMA&feature=youtu.be]

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore