Luni seara, în jurul orei 23:00, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Intrarea Sepia.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 34 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism, iar la un moment dat a acroşat două autovehicule parcate, după care şi-a continuat deplasarea. Ajungând pe strada Martir C. Gîrjoabă, acesta ar fi acroşat un alt autoturism, fiind oprit de poliţişti pe strada Martir S. Ewinger.

Întrucât bărbatul emana vapori de alcool, poliţiştii i-au solicitat supunerea la testarea cu aparatul etilotest, acesta refuzând, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, unde acesta a refuzat, de asemenea, să se supună recoltării.

În cauză pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.