AcasăStiriSocialCupa Antidrog, destinată liceenilor din Timişoara, are loc mâine

Cupa Antidrog, destinată liceenilor din Timişoara, are loc mâine

Marţi, 27 mai 2014, începând cu ora 10:00, Liceul cu Program Sportiv „Banatul” din Timişoara va fi gazda concursului sportiv Cupa Antidrog. Ediţia a VII-a a acestei competiţii se încadrează în activităţilor Lunii Olimpice.

Evenimentul este organizat de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş, Direcţia Pentru Sport şi Tineret Timiş, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Timiş, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Liceului cu Program Sportiv „Banatul” Timişoara, al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Timişoara şi a Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara.

Concursul judeţean sportiv Cupa Antidrog reprezintă o competiţie sportivă de fotbal între liceele din judeţul Timiş şi constituie secţiunea sportivă a proiectului naţional „Mesajul Meu Antidrog ediţia a XI – 2014”.

Evenimentul sportiv va fi desfăşurat în cadrul „Lunii olimpice 2014”, campanie promovată de Academia Olimpică Română, cu ocazia împlinirii a „100 de ani de olimpism în România. Pe parcursul acestui eveniment, liceele înscrise din judeţul Timiş vor participa cu echipe de 5+1 elevi (+4 rezerve).

La finalul competiţiei, va avea loc şi premierea câştigătorilor, de către reprezenţanţii Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara, ai Academiei Olimpice Române, ai Consiliului Judeţean Timiş, precum şi de reprezentanții celorlalte instituţii implicate în organizarea acestui eveniment.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român marchează anul acesta împlinirea a 100 de ani de la înfiinţare, evenimentul major al anului, reprezentat de Centenarul Olimpismului Românesc. De aceea, toate activităţile din cadrul Lunii Olimpice din Timiş se desfăşoară sub genericul “100 de ani de Olimpism în România”.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente