Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCupa Antidrog, destinată liceenilor din Timişoara, are loc mâine

Cupa Antidrog, destinată liceenilor din Timişoara, are loc mâine

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marţi, 27 mai 2014, începând cu ora 10:00, Liceul cu Program Sportiv „Banatul” din Timişoara va fi gazda concursului sportiv Cupa Antidrog. Ediţia a VII-a a acestei competiţii se încadrează în activităţilor Lunii Olimpice.

Evenimentul este organizat de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş, Direcţia Pentru Sport şi Tineret Timiş, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Timiş, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Liceului cu Program Sportiv „Banatul” Timişoara, al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Timişoara şi a Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara.

Concursul judeţean sportiv Cupa Antidrog reprezintă o competiţie sportivă de fotbal între liceele din judeţul Timiş şi constituie secţiunea sportivă a proiectului naţional „Mesajul Meu Antidrog ediţia a XI – 2014”.

Evenimentul sportiv va fi desfăşurat în cadrul „Lunii olimpice 2014”, campanie promovată de Academia Olimpică Română, cu ocazia împlinirii a „100 de ani de olimpism în România. Pe parcursul acestui eveniment, liceele înscrise din judeţul Timiş vor participa cu echipe de 5+1 elevi (+4 rezerve).

La finalul competiţiei, va avea loc şi premierea câştigătorilor, de către reprezenţanţii Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara, ai Academiei Olimpice Române, ai Consiliului Judeţean Timiş, precum şi de reprezentanții celorlalte instituţii implicate în organizarea acestui eveniment.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român marchează anul acesta împlinirea a 100 de ani de la înfiinţare, evenimentul major al anului, reprezentat de Centenarul Olimpismului Românesc. De aceea, toate activităţile din cadrul Lunii Olimpice din Timiş se desfăşoară sub genericul “100 de ani de Olimpism în România”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

A sunat clopoțelul pentru elevii din Timiş! Peste 100.000 de copii din judeţ, încep astăzi şcoala!

Aproximativ 3 milioane de elevi și preșcolari au început astăzi școala. Peste 100.000 sunt...

Structura anului scolar 2020/2021, in dezbatere publica. Daca nu-ti place, scrie ministerului!

Ieri a fost lansată în dezbatere publică structura viitorului an școlar. Conform anunțului făcut...

O noua linie de transport scolar la Timisoara. Apare traseul S11!

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat, cu puțin timp în urmă, că...