Concurs național de șah, organizat de studenții din Timișoara. Ce obiectiv are ”Chess Contest 2014”

Date:

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, a fost programată cea de-a VII-a ediție a proiectului ”Chess Contest”. Concursul este destinat atât elevilor și studenților, cât și cadrelor didactice. Acesta se va desfășura la Restaurantul Politehnicii.

Competiția se va desfășura Open, în sistem elvețian, în 7 runde. Anul acesta, unul dintre obiective este acela de a provoca cât mai mulți participanți ai acestui sport al minții să se alăture proiectului prin participarea lor la acest concurs.

Înscrierile au loc în sediul Ligii AC până în data de 21 noiembrie sau pe chess.ligaac.ro. Tot aici veți găsi informații suplimentare și regulamentul concursului. ”Vă așteptăm într-un număr cât mai mare la duel!” este îndemnul organizatorilor.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare