Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Peste 1.000.000 de oameni în cea mai puternică echipă din Europa”. Cum se laudă Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
După ce ieri a depășit 1.000.000 de aprecieri pe pagina oficială de Facebook, viitorul președinte al României, Klaus Iohannis a postat, astăzi, un mesaj emoționat pe pagina cu ajutorul căreia ține legătura cu oamenii simpli, care l-au votat și l-au făcut președinte.

Ieri, președintele României atingea ”cota” de 1.000.000 de aprecieri pe celebra rețea de socializare, reușind să depășească oameni politici cu mult mai populari și mai puternici de pe Mapamond. Iohannis a ajuns într-un timp extrem de scurt cel mai apreciat politican pe Facebook, fapt care nu a fost trecut cu vederea de, încă, primarul Sibiului. ”Peste un milion de oameni sunt acum alături de mine pe această pagină! Sunt copleșit, dar foarte fericit. Vă mulțumesc din suflet. Voi sunteți cei ce au dat ecou atât de puternic vocii mele în ultimele luni, voi sunteți cea mai mare comunitate din jurul unui om politic din Europa. Voi ați scris istorie!

Dragii mei, de acum, noi nu mai suntem doar o comunitate, ci o echipă. Suntem o echipă de mai mult de un milion de oameni uniți de respectul, iubirea și credința lor în România!” a scris Iohannis pe pagina oficială de Facebook a viitorului președinte, acolo unde a postat și imaginea alăturată.

Ca și o curiozitate, dacă ieri depășea primul milion de aprecieri pe pagina sa, la ora redactării acestui text, pagina a depășit deja 1,1 milioane de like-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Distinctie prezidentiala pentru Teatrul National din Timisoara

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara a primit o distincție deosebită, zilele trecute, din...

Presedintele Romaniei: Nu renuntati la vot din cauza unui guvern incompetent!

Președintele României, Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care îndeamnă românii să nu...