Grupare de traficanți de minore, destructurată de ”Crima Organizată” din Timiș. Fetele erau obligate să se prostitueze

- Advertisement -

Miercuri, 19 noiembrie 2014, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi procurorii DIICOT Timişoara, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş, au efectuat 3 percheziţii, pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de trafic de minori. Poliţiştii au pus în aplicare 3 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul DIICOT Timişoara, pentru audieri.

După îndelungi cercetări efectuate de oamenii legii, a reieşit că, în cursul anului 2014, cei trei membri ai grupării, cu vârste între 21 şi 25 de ani, ar fi racolat mai multe tinere, minore, (provenite din familii dezorganizate sau cu o situaţie materială precară) pe care le-ar fi obligat să practice prostituţia. Polițiștii au mai stabilit că suspecții exercitau frecvent acte de violenţă şi ameninţări asupra victimelor, exploatarea acestora realizându-se în apartamente închiriate, pe raza municipiului Timişoara, iar banii fiind însuşiţi în totalitate de cei în cauză.

În urma percheziţiilor efectuate, de la domiciliile acestora au fost ridicate diverse sume de bani, sisteme informatice şi medii de stocare a informaţiilor. În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire şi aderare la un grup infracţional organizat şi trafic de minori.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare