Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialLupta împotriva consumului de droguri, finanţată cu 200.000 de lei pe şase...

Lupta împotriva consumului de droguri, finanţată cu 200.000 de lei pe şase ani! Ce spune şeful CJ Timiş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Statistici îngrijorătoare în Timiş, acolo unde numărul tinerilor care aleg să consume substanţe interzise rămâne ridicat.

Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara (C.R.P.E.C.A.) şi-a prezentat recent raportul de activitate pe 2016 şi a primit asigurări din partea executivul CJ Timiş că va primi în continuare bani pentru susţinerea activităţilor care au ca scop informarea tinerilor. Spre exemplu, doar în 2016 centrul a primit o finanţare de 16.850 de lei, bani care au fost cheltuiţi pe diverse proiecte de prevenţie.

“Consiliul Județean Timiș va susține și în continuare programele derulate de Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara. De altfel, CJT este primul și singurul consiliu județean din țară care în 2015 a semnat un protocol de colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne – Agenția Națională Antidrog – care are ca scop promovarea, la nivel județean, a unor proiecte și acțiuni care să vizeze prevenirea traficului și consumului de droguri. De asemenea, pentru punerea în aplicare a Strategiei județene Antidrog Timiș 2014-2020, instituția administrației județene a alocat 30.000 lei/ an” a informat preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra.

La ședința de prezentare a raportului de activitate au luat partereprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție, ai Inspectoratului Școlar județean Timiș, repzentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi, ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și ai altor instituții și organizații partenere în proiecte din domeniul prevenirii și combaterii consumului de droguri, dar şi prefectul Mircea Băcală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare