ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident pe drumul dintre Pișchia și Timișoara. Mașină răsturnată după ce s-a izbit de un pod FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un nou accident de circulație a avut loc astăzi, de această dată la Pișchia. Un șofer care se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, după ce s-a răsturnat cu mașina.

După spusele polițiștilor, șoferul care circula înspre direcția Timișoarei, de la Pișchia, a pierdut controlul volanului și a izbit în plin un cap de pod. Impactul puternic a făcut ca autovehiculul să se răstoarne. La fața locului au sosit de urgență mai multe echipaje de poliție, pompieri și de ambulanță, bărbatul implicat în accident fiind transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din fericire, este în afara oricărui pericol.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore